Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament instal·la noves marquesines a vuit parades d’autobús

Escoltar

L’Ajuntament instal·la noves marquesines a vuit parades d’autobús

Els usuaris disposen de més informació i comoditat durant el temps d’esperaL’empresa concessionària de la instal·lació i explotació de les marquesines situades a les parades d’autobús, Clear Channel, ha instal·lat vuit noves marquesines a set parades del Mataró Bus i a una de transport interurbà. Les marquesines substitueixen el pal que indicava la parada.


 

Las marquesines són del mateix model que l’instal·lat majoritàriament i els llocs d’instal·lació han estat seleccionats en funció de les necessitats d’ús dels usuaris i de les línies. Els llocs on s’han ubicat són els següents: l’Hospital de Mataró (4), la parada de l’avinguda Perú (anomenada Pablo Picasso), la del Camí Ral-Floridablanca (que es passa a denominar L’Havana), la del carrer de València i la parada de transport interurbà del passeig de Ramon Berenguer III cantonada amb l’avinguda de la Gatassa.

 

Amb aquesta actuació es millora la qualitat del servei per als usuaris d’autobús, que disposaran d’una major comoditat durant el temps d’espera, alhora que gaudiran de les facilitats d’informació que hi ha a les marquesines.