Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La formació adreçada a la gent gran sobre seguretat ciutadana i viària arriba a més de 400 persones

Escoltar

La formació adreçada a la gent gran sobre seguretat ciutadana i viària arriba a més de 400 persones

S’han fet xerrades a 9 casals municipals i a la Parròquia de Sant Pau

La Policia Local, amb la col·laboració de la regidoria de Gent Gran, va finalitzar el passat 15 de març l’acció formativa destinada a la gent gran. L’objectiu d’aquesta iniciativa, que forma part del Programa d’Actuació Municipal (PAM) de 2011, ha estat difondre un seguit de consells de seguretat ciutadana i viària als usuaris dels casals municipals de la gent gran. La formació s’ha realitzat en nou casals municipals de la gent gran i a la Parròquia de Sant Pau i hi han participat 404 persones.


 

Les xerrades, que es van iniciar el 19 de gener, formen part d’una línia de treball preventiva i proactiva per protegir els col·lectius més vulnerables a les accions perilloses o il·lícites que detecten els agents de seguretat local.

 

Com a material complementari a les sessions, s’han utilitzat mitjans audiovisuals i un tríptic informatiu que recull els consells adreçats a aquesta franja de la població per saber com han d’actuar per protegir-se a casa seva i al carrer. També se’ls va facilitar dispositius reflectants donats pel Servei Català de Trànsit.