Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Caixa Laietana patrocinarà el programa integral de suport a l’emprenedoria del TecnoCampus

Escoltar

Caixa Laietana patrocinarà el programa integral de suport a l’emprenedoria del TecnoCampusEl president de la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, i el president de la Caixa d’Estalvis Laietana, Josep Ibern, van firmar divendres un conveni de conveni de col·laboració pel qual la Caixa d’Estalvis Laietana es converteix en el patrocinador principal del programa integral de suport a l’emprenedoria del parc. L’entitat, amb una llarga trajectòria de suport als centres universitaris de la ciutat, ara integrats en el TecnoCampus, patrocinarà els següents programes o serveis:


a)      Premis Cre@tic, que reconeixen anualment als millors projectes empresarials.

b)      Programa d’alt rendiment InnoEmprèn d’acompanyament a iniciatives emprenedores de base innovadora i/o tecnològica per tal de maximitzar la seva proposta de valor en el mercat.

c)       Programes de preincubació i estímul de l’emprenedoria en els estudis universitaris, concretament de l’espai Innovation Lab, multiespai modelable de nova creació per realitzar activitats, tallers, seminaris, workshops, que fomentin la interacció dels diferents agents implicats en la creació i desenvolupament de projectes avantguardistes en l’àmbit de l’emprenedoria i la innovació.

d)      Suport als grups de recerca universitaris del TecnoCampus en matèria d’emprenedoria i innovació.

e)      Programes d’internacionalització vinculada a l’emprenedoria en l’àmbit universitari i de creació d’empreses.

f)        Suport al Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació mitjançant la concessió d’una beca.

g)      Inversió en equipament especialitzat: material informàtic, equips audiovisuals i laboratoris.

 

El president de la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, va destacar durant  l’acte de signatura que el conveni referma el compromís de Caixa Laietana amb la ciutat i amb el projecte TecnoCampus: “L’entitat té un compromís global any rere any, i varien els projectes als quals destinem aquesta aportació“. El president de la Caixa d’Estalvis Laietana, Josep Ibern, va apuntar que “l’entesa amb el TecnoCampus és total perquè ens preocupen les mateixes coses, entre les quals destaca l’emprenedoria i el suport a aquells que tenen idees i projectes de futur”. Ibern es va mostrar especialment satisfet de la col·laboració enguany en els premis Cre@tic, per tal que augmentin la seva notorietat i dotació econòmica. La dotzena edició d’aquests premis ja s’ha convocat, i hi poden optar projectes de base tecnològica i innovadora. El lliurament dels premis tindrà lloc a mitjans del mes de novembre.