Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El consistori farà un requeriment contra el contracte de gestió i explotació de la xarxa de proveïment d’aigua Ter-Llobregat

Escoltar

El consistori farà un requeriment contra el contracte de gestió i explotació de la xarxa de proveïment d’aigua Ter-Llobregat

 

L’Ajuntament de Mataró presentarà un requeriment previ a la interposició de recurs contenciós administratiu contra l’anunci de licitació, per part de la Generalitat de Catalunya, del contracte per a la construcció, millora, gestió i explotació de les instal·lacions que constitueixen la xarxa de proveïment d’aigua potable Ter-Llobregat.

 

Així ho va decidir el Ple de l’Ajuntament dijous passat, 4 d’octubre, en aprovar una resolució presentada per ICV-EUiA i la CUP. El text de la resolució requereix al govern de la Generalitat que no incorpori a la licitació els béns i drets que són propietat de l’Ajuntament de Mataró, com el dipòsit proper a l’Estadi Municipal d’Atletisme i el de Rocablanca, o aquells finançats amb inversió municipal.

 

La resolució es va aprovar per unanimitat. No obstant, CiU i PPC van mostrar el seu desacord amb la part expositiva del text. La resolució íntegra es pot consultar al document adjunt.