Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde emplaça Caixa Laietana a “recuperar l’ètica inicial” que va ser a l’origen de la seva obra social

Escoltar

L’alcalde emplaça Caixa Laietana a “recuperar l’ètica inicial” que va ser a l’origen de la seva obra social

Joan Mora aprofita el discurs de cloenda de la Nit amb futur per recordar que la ciutat vetllarà perquè no es perdi el patrimoni de la Fundació Caixa Laietana

L’alcalde de Mataró, Joan Mora, va emplaçar ahir Caixa Laietana a fer un procés similar al que han de fer molts emprenedors avui en dia, “reinventar-se”, i també va expressar la necessitat que l’entitat “recuperi l’ètica inicial” que va ser a l’origen de la creació de la seva obra social, la Fundació Caixa d’Estalvis Laietana.

 

Segons Joan Mora, la ciutat vetllarà perquè “tot allò que va fer l’entitat no es perdi en el futur”, en referència als equipaments i serveis de caire social que hi ha a Mataró com la biblioteca, la piscina de Cerdanyola o els casals de gent gran que gestiona la Fundació Caixa d’Estalvis Laietana. En aquest sentit, l’alcalde va enarborar la reivindicació que al juny van fer tots els grups municipals aprovant una proposta de resolució que reclamava la continuïtat de l’obra social.

 

Mora va fer aquestes declaracions en el marc del lliurament dels premis Cre@tic i els reconeixements en matèria de responsabilitat social i cooperació que va tenir lloc al vespre al TecnoCampus, durant l’anomenada Nit amb Futur.

 

Davant un auditori ple d’estudiants i empresaris, l’alcalde va voler encoratjar-los a no defallir en la recerca de suport i finançament en el cas que trobin tancades les portes de la banca a les que truquen per poder desenvolupar els seus projectes i iniciatives. “Ca reinventar-se, aprendre i tornar-ho a intentar”, va dir.