Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La IV Mostra d’Entitats de Voluntariat aplega 80 associacions d’àmbits molt diversos

Escoltar

La IV Mostra d’Entitats de Voluntariat aplega 80 associacions d’àmbits molt diversos

Tindrà lloc el dissabte a la plaça de Santa Anna i La Riera d’11 a 21 h

La IV Mostra d’Entitats de Voluntariat de Mataró tindrà lloc el proper dissabte 30 de juny i s’instal·larà a la plaça de Santa Anna i La Riera d’11 a 21 h amb la presència de 80 entitats.


 

En aquesta mostra els visitants podran conèixer de prop la tasca que realitzen les associacions de la ciutat que compta amb un teixit associatiu divers i consolidat i els seus objectius, així com les possibilitats de col·laborar-hi. La trobada també està concebuda com un espai de trobada per fomentar l’intercanvi entre les mateixes associacions.

 

Les entitats que hi participen són de diferents àmbits com la cultura, la cooperació internacional, l’esport, el medi ambient, la immigració, la gent gran, el lleure, veïns, l’ajuda mútua i l’àmbit sociosanitari.

 

Al llarg de tot el dia, s’han programat un seguit d’activitats, conferències, concerts i tallers per a totes les edats que es faran en diferents indrets: un escenari situat a la plaça de Santa Anna, als estands de les entitats, a la plaça de Santa Anna, i a la sala del Cor de Maria (situada al costat de l’escola). I durant el matí, Mataró Ràdio farà una part de la seva programació en directe des de la mostra.

 

La programació recull classes de ioga, conta-contes, classes i demostració de Bollywood, jocs, iniciació a l’esgrima, karts, Aikido, gimnàstica, tallers de diables, tallers de castells, tallers de maquillatge, exhibició de puntes, entre d’altres.

 

El punt final el posarà Gospelsons amb un concert a les 20.30 h a l’escenari de la plaça de Santa Anna.

 

 

“Juny Solidari”

 

La Mostra d’Entitats de Voluntariat de Mataró forma part del “Juny Solidari”. Al llarg de tot el mes de juny, Mataró ha programat tot un seguit d’activitats solidàries que han volgut promocionar la solidaritat com un valor que enriqueix i enforteix les persones i alhora ajuda a generar un futur millor per a Mataró sobretot en l’actual context econòmic.

 

Durant tot el mes hi ha hagut conferències, concerts, un taller de castells, esport, caminades i una taula rodona, entre d’altres. Activitats adreçades a diferents públics amb l’objectiu de reflexionar sobre la solidaritat des de totes les seves vessants.

 

Emmarcada en aquesta iniciativa, el diumenge 1 de juliol a les 12 h al passeig de Cristòfor Taltabull i Balaguer, les associacions Justícia i Pau del Maresme i Al Ouahda organitzen la plantada d’una olivera al Racó de la pau amb motiu de la Jornada Mundial de la Pau que des de fa dos anys organitzen aquestes dues entitats.