Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

M1TV, Mataró Ràdio i el TecnoCampus reforcen la cooperació per crear sinergies i enfortir el servei públic que ofereixen

Escoltar

M1TV, Mataró Ràdio i el TecnoCampus reforcen la cooperació per crear sinergies i enfortir el servei públic que ofereixenM1TV, la televisió de Mataró i el Maresme, reforçarà la cooperació amb Mataró Ràdio i el parc TecnoCampus Mataró-Maresme, respectivament. Els dos convenis signats ahir per part de l’alcalde, Joan Mora, com a president del Consorci Digital Mataró-Maresme (l’ens rector d’M1TV), per una banda amb Mataró Audiovisual (l’ens gestor de Mataró Ràdio) i, per l’altra, amb l’Entitat Pública Empresarial TecnoCampus, aportaran un reforçament del treball en comú en aquelles branques d’activitat en què hi ha punts de coincidència. L’alcalde, Joan Mora, va destacar que “aquests acords van en la direcció correcta, i mostren l’aposta del consistori pels mitjans públics locals, buscant la màxima eficiència”.


 

El primer dels convenis, firmat entre la televisió i la ràdio de la ciutat, preveu un intercanvi de continguts, equipaments i serveis. Amb aquest conveni, Mataró Ràdio i M1TV, la televisió de Mataró i El Maresme, formalitzen una nova etapa de col·laboració amb l’objectiu d’enfortir la cobertura informativa en benefici dels ciutadans. A partir del conveni es fixen les pautes per establir sinergies entre Mataró Ràdio i M1TV, compartint continguts i equipaments i afavorint la difusió de la programació dels dos canals públics, que mantindran la independència de les seves respectives redaccions. El president l'Entitat Pública Empresarial Mataró Audiovisual, gestora de Mataró Ràdio, Joaquim Fernàndez, va agrair la “voluntat de cooperació que han mostrat des del principi els professionals dels dos mitjans”.

 

Pel que fa a l’acord entre M1TV i el TecnoCampus, es basa en les sinergies que es produeixen entre el mitjà de comunicació i una de les branques d’activitat del parc: el món audiovisual. Fruit de l’acord, el TecnoCampus cedeix un dels seus locals a M1TV perquè hi ubiqui les seves instal·lacions i el seu plató, a canvi d’una contraprestació de serveis. En primer lloc, el plató cedit pel TecnoCampus ha estat completament equipat amb material propietat d’M1TV. Els alumnes del Grau de Mitjans Audiovisuals de l’Escola Politècnica de Mataró en podran fer ús, i a més podran realitzar pràctiques a M1TV, un factor clau per a la professionalització d’aquests estudis. A més, M1TV produirà i emetrà continguts per encàrrec del TecnoCampus, per contribuir a la difusió de les seves activitats. Miquel Rey, en qualitat de vicepresident de l’Entitat Pública Empresarial TecnoCampus, va signar l’acord i va destacar que “aprofitar el planter de la universitat a M1TV” és una oportunitat per a totes dues bandes.