Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un tram del Camí Ral quedarà tallat al trànsit del 5 al 9 de novembre per una reparació del paviment

Escoltar

Un tram del Camí Ral quedarà tallat al trànsit del 5 al 9 de novembre per una reparació del paviment

El tram afectat es troba entre el carrer de Josep Abril i la ronda de Barceló

El tram del Camí Ral entre el carrer de Josep Abril i la ronda de Barceló estarà tallat al trànsit entre el dilluns 5 i el divendres 9 de novembre per les feines de reparació d’un flonjall al ferm de la via. El tall afectarà als vehicles que circulin en sentit al centre de la ciutat, mentre que el sentit Barcelona estarà obert a la circulació.

 

Es recomana als conductors que entrin a la ciutat per la Porta Laietana continuar per l’avinguda del Maresme o, si segueixen pel Camí Ral, desviar-se per la ronda de Josep Irla. Les línies 2 i 8 del Mataró Bus hauran de modificar els seus itineraris habituals. Pel que fa a la línia 2 quedaran anul·lades les parades de Sant Valentí, President Macià, Jutjats, Plaça Dr. Fleming i Ronda Barceló, i hi haurà una parada provisional a la Porta Laietana (antiga parada línia P). La línia 8 anul·la les parades d’Alarona, President Macià i Jutjats, i farà una parada provisional a la plaça de Miquel Biada.

 

La reparació del paviment anirà a càrrec d’Aigües de Mataró, SA. Les tasques consistiran en l’aixecament de l’asfalt, el sanejament de la zona, la reposició i compactació de terres, si és necessari, i la reposició del formigó i la capa d’asfalt.