Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament posa en marxa un nou espai web d’ocupació

Escoltar

L’Ajuntament posa en marxa un nou espai web d’ocupació

És una plataforma de recursos en línia tant per a les persones que busquen feina com per a les empreses que l’ofereixenAvui entra en funcionament el nou espai web de l'Ajuntament de Mataró destinat a les persones que busquen feina i a les empreses que volen oferir-la. S’hi pot accedir des de la portada del web municipal www.mataro.cat , a través del banner titulat “Ocupació”.


 

L’Ajuntament ha dissenyat aquest espai web amb l’objectiu principal d’oferir a les persones en situació de desocupació els recursos en línia que poden facilitar la recerca de feina i posterior inserció laboral. Alhora, l’espai web vol ser una plataforma útil per a les empreses que cerquen persones candidates, ja sigui per cobrir vacants de llocs de treball o per fer estades en pràctiques.

 

La informació està agrupada en dos itineraris diferenciats -Serveis a les persones i Serveis a les empreses- però qualsevol pot accedir des de la pàgina principal als nous serveis i recursos en línia existents.

 

La Borsa de Treball té una presència predominant en la nova pàgina, en la qual es poden trobar totes les ofertes referents a Mataró i al territori més proper que han sigut publicades a través de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona.

 

Per a optar a una oferta, cal estar inscrit al Servei d’Ocupació de Mataró (SOM), cosa que es pot sol·licitar en línia omplint un formulari i escollint data i hora per a ser atés pel personal tècnic de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. Estar inscrit al SOM dóna accés a d’altres serveis, com el Club de Feina, Ocupació Jove o els programes de formació per a l’ocupació.

 

Una altra de les novetats és que es pot demanar assessorament en línia i hi ha un compromís de resposta de 48 hores. Aquest servei pot respondre qüestions relacionades amb la recerca de feina, les sortides professionals, els centres de formació que existeixen, com treballar a l’estranger...

 

En aquest apartat també es poden trobar els enllaços a altres borses de treball en línia tant públiques com privades: el portal Feina Activa de la Generalitat, el web del Servicio Público de Empleo del Ministeri, el portal europeu de mobilitat professional Eures, Infojobs...

 

El nou espai web avança també en donar facilitats a les empreses per publicar les seves ofertes de feina o sol·licitar personal en pràctiques, que es pot fer omplint un formulari des de la mateixa pàgina. També ofereix informació i enllaços d’interès en l’àmbit de la gestió del capital humà i la responsabilitat social corporativa, i informa d’altres recursos que poden ser interessants per a aquells interessats en autoocupar-se, com el suport a l’emprenedoria o la incubadora del TecnoCampus.

 

Per completar el nou espai web, l’Ajuntament posa en marxa també avui la nova identitat a Twitter del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament, @SOM_ocupacio.