Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament renova el paviment de la Baixada de Santa Anna

Escoltar

L’Ajuntament renova el paviment de la Baixada de Santa Anna

Estarà tallada al trànsit del 13 al 24 de maig i la Riera serà de pujada fins al carrer de Sant Josep

L’Ajuntament de Mataró començarà dilluns, 13 de maig, treballs de renovació del paviment de la Baixada de Santa Anna que obligaran a tallar el trànsit en aquest vial fins al divendres 24 de maig.

 

Les obres consisteixen en la reparació del paviment de pedra de granit d’un petit tram del vial a l’alçada de la plaça de Santa Anna, que està força deteriorat per l’ús. Es retirarà l’actual, es farà el sanejament oportú i es col·locarà el nou paviment de pedra.

 

Els treballs aniran a càrrec de l’empresa Vialser, adjudicatària del contracte de manteniment, amb un cost previst aproximat de 3.000 € (IVA inclòs).

 

Amb motiu del tall de trànsit a la Baixada de Santa Anna, mentre durin les obres es canviarà a sentit ascendent el tram de la Riera entre la plaça de Santa Anna i el carrer de Sant Josep.
 

Les línies 1 i 4 de Mataró Bus també modificaran provisionalment els seus recorreguts. En concret, mentre durin les obres queden eliminades les parades Muralla i Santa Anna. S’habiliten parades provisionals a Alfons XII i La Rambla.