Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Piscina Municipal millora les instal·lacions

Escoltar

La Piscina Municipal millora les instal·lacions

Unes 3.000 persones al mes usen l’equipament municipalLa Piscina Municipal en els darrers mesos ha efectuat un seguit de reformes en les seves instal·lacions per tal de millorar els serveis i el confort dels usuaris.


 

Així, s’ha procedit a fer les següents actuacions amb un cost d’uns 45.000 €:

 

. renovació del sostre de la piscina petita: obra consistent en reparar les bigues, impermeabilitzar el sostre i renovar totalment el fals sostre de sobre la piscina petita i la sauna.

 

. millora de la climatització: instal·lació d’un quadre de control automatitzat per controlar la climatització de l’entorn de la piscina gran.

 

. reparació de les façanes: s’han reparat les esquerdes i altres patologies de totes les façanes de l’equipament. Properament es pintaran algunes parts de les façanes.

 

 

Uns 3.000 usuaris al mes

 

La Piscina Municipal compta amb una mitjana d’uns 1.100 abonats al mes i d’uns 1.200 usuaris dels cursets de natació. Aquesta any se n’han organitzat 64 de tots els nivells i adreçats a totes les edats que se sumen a les activitats aquàtiques per a gent gran.

 

A més d’aquests cursets, la Piscina Municipal també ofereix: el Servei Esportiu Escolar de Natació per a alumnes de cicle inicial; cursets de natació per a escolars d’altres nivells; natació per a grups de persones amb discapacitat i lloguer d’espais per a diferents activitats (persones amb disminució física, psíquica o sensorial, entrenaments de l’AE Sincro Mataró, grups de rehabilitació, ...).

 

Amb tota l’oferta, unes 3.000 persones al mes fan ús de l’equipament municipal.