Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El conseller Puig assenyala la logística com a sector emergent en la inauguració de curs del nou grau

Escoltar

El conseller Puig assenyala la logística com a sector emergent en la inauguració de curs del nou grau

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, va ser l'encarregat ahir de donar el tret de sortida oficial al nou Grau de Logística i Negocis Marítims, que es comença a impartir aquest curs a l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa del TecnoCampus, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra.

 

A la Sala de Graus, i amb presència dels estudiants de la primera promoció del grau i de professorat, el conseller va apuntar que "per la posició geogràfica i les infraestructures de Catalunya, tenim una gran oportunitat com a país en el sector de la logística". En aquest sentit, va assenyalar que caldran bons professionals per aprofitar totes les oportunitats que s'obren en una economia molt globalitzada. "Heu tingut un gran encert amb la formació universitària que heu triat, i desitjo que en treieu el millor profit", va apuntar.

 

L'alcalde, Joan Mora, va destacar l'esforç que fa la ciutat perquè el TecnoCampus innovi permanentment en molts àmbits, en particular amb l'oferta de nous graus orientats a les necessitats de la societat i l'economia. "Crear oportunitats i llocs de treball són engranatges per construir el futur", va assenyalar.

 

El president del TecnoCampus, Miquel Rey, va indicar que la formació que rebran aquests estudiants i tots els del TecnoCampus (aquest any se n'hi incorporen 800 de primer curs en els diversos graus) serà clarament professionalitzadora i amb visió internacional. Finalment, la directora de l'Escola, Montserrat Vilalta, va apuntar que el nou grau aportarà una visió empresarial a la formació més tradicional orientada a les enginyeries dels professionals de la logística.

 

El propòsit de la trobada també era poder compartir les accions que han dut a terme tots els municipis i treballar en les properes accions compartides com el Fòrum d’inversió en tèxtil, que se celebrarà a l’octubre, i un nou curs d’empreses creatives.