Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament cerca voluntaris per la Festa al Cel

Escoltar

L’Ajuntament cerca voluntaris per la Festa al Cel

Aquesta setmana l’Ajuntament de Mataró ha iniciat una campanya de captació de voluntaris per col·laborar desinteressadament durant la Festa al Cel 2014, el major festival aeri de l’Estat, que tindrà lloc per primera vegada a Mataró el 27 i 28 de setembre.


 

Qualsevol persona interessada, que sigui major d’edat, pot inscriure’s a través d’Internet per participar com a voluntari en diferents tasques que l’organització ha de realitzar durant els dies en que té lloc el festival. El termini està obert des de dilluns i finalitza el 29 d’agost.

 

Està prevista una gran afluència de públic i visitants que arribin a la ciutat durant tot el cap de setmana, especialment diumenge 28, que és el dia en el qual es realitzarà l’exhibició aèria. Tenint en compte que els assistents poden arribar a ser 150.000 persones, l’Ajuntament vol obrir la participació a tothom que hi tingui interès per col·laborar bàsicament en les següents tasques:

 

- Informació (horaris, serveis, com arribar, etc).

- Lliurament de bosses de recollida de residus

- Recollida d’enquestes d’opinió als assistents  
Tots els inscrits seran convocats a una primera reunió el 9 de setembre, a les 19 hores, al Centre Cívic Pla d’en Boet de Mataró(carrer de Juan Sebastián Elcano, 6).