Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament prorroga “Carles & Belisa” davant l’èxit de públic

Escoltar

L’Ajuntament prorroga “Carles & Belisa” davant l’èxit de públic

Els dies 27 i 28 de setembre es podran veure 4 funcions més d’aquest retaule musical relacionat amb el 1714

Dissabte 13 de setembre es va estrenar “Carles & Belisa. Mataró rep una reina”, obra produïda per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament com una de les activitats relacionades amb l’exposició “Mataró 1714. Entre dos mars i dues corones”, que forma part dels actes de commemoració del Tricentenari. Davant l’èxit de públic, que ha esgotat les localitats per a les vuit funcions programades fins diumenge 21, s’ha decidit ampliar en quatre funcions més aquest retaule musical dirigit per Pere Anglas i amb música de Joan Vallcorba.

 

Les noves representacions es faran els dies 27 i 28 de setembre a les 20 i a les 21 h. A la Sala Noble del Museu de Mataró. L’entrada és gratuïta amb invitació que cal recollir a Can Serra, Museu de Mataró (El Carreró, 17) a partir d’aquesta tarda.

 

El 25 de juliol de 1708, en plena guerra de successió, Elisabet Cristina de Brunsvic-Wolfenbütel va desembarcar a Mataró, on hi va passar cinc dies abans de casar-se amb el rei Carles III a Barcelona. “Carles & Belisa. Mataró rep una reina” és un retaule musical que, utilitzant els recursos teatrals del segle XVIII, fa un recorregut pels esdeveniments més significatius d’aquells dies.