Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament contracta 29 persones en situació d'atur

Escoltar

L'Ajuntament contracta 29 persones en situació d'atur

Es tracta de diplomats o llicenciats que treballaran a diferents departaments municipals: Benestar Social, Protecció Civil, CulturaL’Ajuntament de Mataró ha contractat 29 persones durant 6 mesos per mitjà del Programa Plans d’Ocupació de la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu inserir laboralment a persones que estan a l’atur.


 

Les persones participants en el procés de selecció han estat preseleccionades a través de les ofertes de feina posades a l’aplicatiu Xaloc- base de dades d’intermediació d’ofertes de feina i persones candidates de la Diputació de Barcelona- i la difusió que es va fer d’elles a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

 

La preselecció i selecció s’ha fet entre un grup de treball format per personal tècnic de la Direcció de Recursos Humans i del Servei d’Ocupació de la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró

 

En el procés de selecció han participat 267 persones. Les persones seleccionats han iniciat el seu contracte amb data 30 d’octubre.

 

El perfil de les persones contractades és el de persona amb una titulació de diplomada o llicenciada i desenvoluparan les tasques pròpies al lloc de treball als diferents serveis de  l’Ajuntament: Protecció Civil, Benestar Social, Cultura, entre d’altres.

 

 

Programa de plans d’ocupació de la Diputació de Barcelona

 

L'objectiu d’aquest programa és afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur.

 

A través d’aquest programa, l’administració local ofereix un contracte laboral per a la realització de treballs de caràcter públic i interès social durant 6 mesos a jornada parcial. El salari a percebre pels beneficiaris d’aquest programa serà el que està estipulat pel conveni de l’Ajuntament de Mataró.