Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus gradua una nova promoció de 125 alumnes de l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa

Escoltar

El TecnoCampus gradua una nova promoció de 125 alumnes de l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa

Més de 600 persones assisteixen a l'acte de comiat i reconeixement celebrat a l'Auditori

L’alcalde de Mataró, David Bote, va presidir ahir, 10 de juliol, l’acte de graduació de la promoció 2015 d’alumnes de l'Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del TecnoCampus. A l'acte hi van assistit més de 600 persones entre graduats, acompanyants, professorat del centre i autoritats.


L’alcalde va encoratjar els nous graduats: "procureu mantenir sempre la il•lusió que teniu avui que us gradueu: és la benzina pel nou camí que inicieu avui”. La promoció d’enguany és la més nombrosa en els 20 anys d’existència de l'Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del TecnoCampus (abans Escola Universitària del Maresme): s’han graduat un total de 125 alumnes dels graus d’Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació (en modalitats presencial i semipresencial), Turisme i Gestió del Lleure i Màster en Emprenedoria i Innovació. 


El president del TecnoCampus, Miquel Rey, va destacar que la graduació és el final d’una etapa formativa que obre les portes al món laboral. La directora de l'Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del TecnoCampus, Montserrat Vilalta, va posar l’èmfasi en la necessitat de “tenir èxit, però no a qualsevol preu”, missatge en el qual també va insistir, per part de la Universitat Pompeu Fabra, el delegat del rector pels centres adscrits del TecnoCampus, Eladi Baños. Baños ha demanat als nous graduats que no oblidin el “comportament ètic” com una qualitat indispensable en la seva etapa laboral.


La graduació es va celebrar en dues sessions, a les 18h i a les 20h, per donar cabuda a l’auditori a tots els graduats i els seus acompanyants. Després de l’entrega de diplomes als 125estudiants, es va s’ha procedir al lliurament dels premis al millor expedient acadèmic de cada titulació. Van recaure en Enrique Garcia (Grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació (presencial); Eva Maria Fernández (Grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació (semipresencial); Judith Rosselló (Grau en Turisme i Gestió del Lleure); i Miguel Sánchez, del Màster en Emprenedoria i Innovació.


En el transcurs de l’acte, l'Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del TecnoCampus també va fer un reconeixement a quatre empreses per la seva participació en el programa de beques que permeten a diversos estudiants pagar part del cost dels estudis. Les empreses que han rebut el reconeixement són Aquahotel, Golden Hotels, Beiersdorf i Procter&Gamble.