Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Missatgers Reials arriben dissabte en vaixell al Port de Mataró

Escoltar

Els Missatgers Reials arriben dissabte en vaixell al Port de Mataró

A partir de les 12 h hi haurà un taller de gòspel, una actuació del grup Gospelsons i xocolata desfetaEls Missatgers Reials estan a punt d’arribar. Ho faran el proper dissabte 2 de gener a les 13 h a bord del Sant Ramon, un llaüt quillat construït el 1904 que és un dels vaixells de vela llatina més antics i més grans dels que naveguen pel Mediterrani.


 

Els emissaris dels Reis Mags seran rebuts per l’alcalde, David Bote, i pel regidor de Cultura, Joaquim Fernàndez, a més de tots els nens que esperen poder fer arribar als patges els seus desitjos en forma de cartes.

 

Les famílies podran amenitzar l’espera, a partir de les 12 h, amb els Gospelsons, que faran un taller de gòspel que clourà amb una actuació. El Consorci del Port de Mataró i diferents establiments que col·laboren en aquesta activitat oferiran xocolata desfeta als assistents.

 

Els Missatgers Reials se situaran en unes tribunes perquè els més petits de casa els hi puguin fer arribar les seves cartes plenes de desitjos i il·lusions.

 

En cas de mal temps, l’acte de celebració de l’arribada dels patges a Mataró es farà a Can Gassol (plaça de la Pepa Maca, 15).

 

Els Missatgers Reials seguiran recollint les cartes els dies 2, de 17 a 20 h, i 3 i 4 de gener d’11 a 13 h i de 17 a 20 h a la plaça de Santa Anna. Durant aquestes hores s’oferirà 3.500 litres de brou calent als assistents i un taller de confecció de fanalets, a més hi ha 10.000 fanalets als diferents punts de recollida de cartes que hi haurà a la ciutat.

 

Els Missatgers Reials també rebran les cartes a diferents punts de la ciutat gràcies a la participació de les associacions veïnals de Camí de la Serra, Cerdanyola, l’Havana i rodalies, La Llàntia, Mataró Centre, Pati de Can Marchal, Peramàs-Esmandies, Pla d’en Boet, Vista Alegre, Cirera, Hermandad N. P. Jesús de Nazareno y Ntra Sra. De la Esperanza, Torre Llauder, Parròquia de Sant Pau i Associació de Venedors del Mercat de la plaça de Cuba.