Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament, la Fundació Hope Projects i l’associació Objetivo 50 sumen esforços per l’ocupació dels majors de 45

Escoltar

L’Ajuntament, la Fundació Hope Projects i l’associació Objetivo 50 sumen esforços per l’ocupació dels majors de 45

Signen un conveni de col·laboració per impulsar accions conjuntes

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Miquel Rey; el president de la Fundació Hope Projects, Pere Merino i la representant de l’associació Objetivo 50 Ana Quintillá han signat avui un conveni de col·laboració per dur a terme actuacions conjuntes a favor de la inserció laboral de persones de més de 45 anys.

 

La Fundació Hope Projects contempla entre els seus valors la defensa d’un model d’empresa compromesa que tingui com a objectiu, entre d’altres, crear ocupació digna i estable a l’entorn local per a tot tipus de treballadors. Per la seva banda, l’associació Objetivo 50 té com a missió la inserció laboral de persones de més de 45 anys, amb experiència amb càrrecs directius, tècnics o administratius.

 

El conveni estableix tot un seguit de col·laboracions entre les tres parts per facilitar l’accés al mercat de treball de les persones de més de 45 anys. En concret, el Servei d’Ocupació donarà a conèixer entre els seus usuaris els recursos que ofereixen tant la Fundació Hope Projects com Objetivo 50. Tanmateix, contribuirà a la recerca de persones candidates per a aquelles ofertes de feina que arribin mitjançant qualsevol de les dues entitats. Els signants del conveni estudiaran també organitzar sessions informatives adreçades al col·lectiu de majors de 45 anys en atur.

 

L’acord d’avui és una mostra de col·laboració público-privada en l’àmbit de la creació d’ocupació i la millora de les condicions per accedir al mercat laboral. La suma d’esforços es fa encara més necessària quan es tracta de col·lectius que estan patint especialment els efectes de la pèrdua de llocs de treball, com són les persones de més de 45 anys.