Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Protecció Civil i Creu Roja habiliten l’alberg de Can Soleret perquè les persones sense sostre no hagin de dormir al ras

Escoltar

Protecció Civil i Creu Roja habiliten l’alberg de Can Soleret perquè les persones sense sostre no hagin de dormir al ras

Es manté activat el Pla d’Actuació Municipal per nevades en fase d’alerta

El Servei de Protecció Civil de l’Ajuntament ha activat aquest matí a les 8.30 h el Pla d’Actuació Municipal per nevades en fase d’alerta, que implica l’avís preventiu a diferents serveis municipals perquè estiguin preparats per atendre possibles incidències i la difusió de consells a la ciutadania per afrontar en millors condicions les inclemències del temps.


 

Malgrat que no s’han produït nevades durant el matí, l’Ajuntament ha decidit d’acord amb Creu Roja obrir aquesta nit l’alberg de Can Solaret per acollir les persones sense sostre amb l’objectiu que no dormin al ras. L’alberg, situat al Torrent de les Piques, 52, estarà obert dimecres, dijous i divendres, des de les 22 h fins a les 8 h del matí. A les persones que busquin aixopluc a l’alberg se’ls hi facilitarà beguda calenta i roba d’abric.

 

La Generalitat manté activat en fase el Pla Especial d’Emergències per Nevades a Catalunya (Neucat) a bona part de Catalunya. El servei meteorològic del Consell Comarcal, Meteomar, ha comunicat a les 14 h que descarta nevades importants a la costa i ha predit que la cota de neu anirà pujant de 500 a 700 m durant la tarda.