Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PUMSA amplia l’horari d’obertura en cap de setmana de l’aparcament del mercat de la plaça de Cuba

Escoltar

PUMSA amplia l’horari d’obertura en cap de setmana de l’aparcament del mercat de la plaça de Cuba

També ha fet millores als aparcaments de la plaça de Granollers i l’Espai Firal-Parc Central

Per tal de donar més servei als usuaris dels establiments d’oci i restauració de l’entorn de la plaça de Cuba, l’aparcament del mercat de la plaça de Cuba (P1) amplia el seu horari d’entrada els divendres, dissabtes i vigílies de festius fins a les 3h de la matinada a partir del dia 5 de febrer.

 

També s’han millorat les instal·lacions dels aparcaments de la plaça de Granollers (P5) i de l’aparcament de l’Espai Firal-Parc Central (P6) amb noves màquines que faciliten el pagament.

 

Aquestes accions, formen part d’una campanya per promoure els 3 aparcaments que l’empresa municipal PUMSA gestiona, situats tots ells a menys de 10 minuts del centre de Mataró, sota el lema “més a prop i per menys del que et penses”.

 

-  L’aparcament de la plaça de Cuba (P1) té una horari d’entrada de diumenge a dijous de 6 a 23 hores i divendres i dissabte de 6 a 3h. Sortida 24 hores. El preu hora és de 2,38 €.

 

- L’aparcament de la plaça de Granollers (P5) i l’aparcament de l’Espai Firal - Parc Central (P6) té un horari d’entrada de 7 a 23h de dilluns a diumenge. Sortida 24 hores. El preu hora és de 2,16 €.

 

Entre els tres aparcaments sumen un total de 259 places a disposició dels ciutadans de Mataró i visitants.

 

L’Ajuntament de Mataró va instal·lar a finals del 2015 un sistema de senyalització viària per facilitar l’arribada a l’aparcament situat més a prop del destí.

 

Aquestes accions s’emmarquen en una suma de voluntats i compromisos per millorar la mobilitat a la ciutat.