Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra la III Jornada de l’esport adaptat al carrer

Escoltar

Mataró celebra la III Jornada de l’esport adaptat al carrer

La jornada es farà el diumenge 18 de juny a l’espai firal del Parc CentralL’Ajuntament i el Club Esportiu Fem Esport Mataró (FEM) organitzen la III Jornada de l’esport adaptat al carrer el proper diumenge 18 de juny, a l’espai firal del Parc Central, de 10 h a 14 h. A banda d’aquesta activitat central, Mataró acull el proper cap de setmana altres activitats d’esport adaptat com la cloenda dels IV Jocs Escolars Adaptats, el dissabte 17 de juny, i el tret de sortida d’unes jornades de vela adaptada que es faran a la ciutat durant tot l’estiu. 
El Club FEM convida a totes les entitats de Mataró i el Maresme que ofereixen esport adaptat a persones amb discapacitat a participar en aquesta III Jornada de l’esport adaptat al carrer. Totes les entitats disposen d’un estand per donar a conèixer el seu programa esportiu i també s’organitzen partits entre les diferents entitats, es fan exhibicions i tallers d’activitats variades i destinades a tota la població.
L’objectiu és conscienciar la població de la tasca que realitza el Club FEM i tots els clubs i entitats de la ciutat i de la comarca perquè l’esport arribi a tots els ciutadans sigui quina sigui la seva discapacitat. Durant el 2017, el club FEM porta a terme activitats de bàsquet, atletisme, futbol, petanca, tennis taula, hoquei herba, caminades i multiesport.
El Club FEM facilita la inclusió dintre de l’esport ordinari, treballa en xarxa amb entitats esportives i socials per la plena inclusió de l’esport adaptat a Mataró i comarca, convidant als clubs esportius perquè tinguin seccions d’esport adaptat i que integrin i impregnin d’aquests valors als seus esportistes i socis.


IV Jocs Escolars adaptats
El dissabte 17 de juny se celebra a Mataró la cloenda dels IV Jocs Escolars Adaptats amb els campionats de Catalunya de Promoció de Boccia, Futbol Sala i Slalom. Des de les 9.30 h fins a les 14 h, un total de 69 esportistes participaran en aquesta jornada, organitzada per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, en el Poliesportiu Municipal Teresa Maria Roca i en el Poliesportiu Municipal Jaume Parera.
Jornades adaptades de vela
L'Escola de Vela Mataró és un dels centres que organitzarà jornades adaptades de vela gràcies a la subvenció que la Diputació de Barcelona ofereix als municipis en el seu catàleg. En total s’ofereixen 11 jornades de vela adaptada per a grups amb diversitat funcionals de diferents municipis de la demarcació de Barcelona que passen una jornada al port de Mataró.