Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una delegació d’alcaldes i regidors de ciutats d’Amèrica Llatina visiten Mataró per conèixer el seu model turístic

Escoltar

Una delegació d’alcaldes i regidors de ciutats d’Amèrica Llatina visiten Mataró per conèixer el seu model turístic

Han visitat la Nau Gaudí, el centre històric i han estat rebuts per l’alcalde en el Saló de SessionsUna delegació de 36 membres de la “Fundación Líderes Globales” per al foment dels govern locals han visitat avui, 26 d’octubre, la ciutat de Mataró per conèixer el seu model turístic. Durant el matí han visitat la Nau Gaudí, han fet una ruta pel centre històric de la ciutat i han estat rebuts per l’alcalde, David Bote, en el Saló de Sessions de l’Ajuntament. 
Els càrrecs electes, alcaldes i regidors, provenen de diferents ciutats de Mèxic, Costa Rica, Argentina, Equador, Uruguai i Panamà. Durant el matí han pogut visitar la Nau Gaudí on han rebut una xerrada sobre les línies estratègiques de turisme i promoció econòmica de l’Ajuntament de Mataró. La delegació ha pogut conèixer també el centre històric de la ciutat amb les explicacions d’un guia turístic i per últim han estat rebuts per l’alcalde de Mataró, David Bote.
La “Fundación Líderes Globales” per al foment dels governs locals visita diferents municipis de la província de Barcelona durant la setmana del 23 al 28 d’octubre amb la intenció de conèixer diferents experiències de la gestió municipal i d’administració de la ciutat. En el cas de Mataró han volgut conèixer el model turístic, sota el títol “El turisme i el foment del municipi amb les aliances publicoprivades”.