Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Vi Novell 2018 es posa a la venda als cellers de Mataró

Escoltar

El Vi Novell 2018 es posa a la venda als cellers de Mataró

Es comercialitzen 800 ampolles amb l'etiqueta dissenyada per l'artista Artur Palomer

Els cellers Monserrat, Can Monserrat i Celler Castellví posen a la venda aquesta setmana el Vi Novell Mataró 2018, una iniciativa que tiren endavant des de fa 21 anys. L’artista Artur Palomer és l’autor de l’etiqueta que identifica les 800 ampolles que es posen a la venda al preu de 5,20 €.





La regidora d’Urbanisme, Desenvolupament Econòmic i Cultura, Núria Moreno, ha participat aquest migdia en la presentació del Vi Novell d’enguany, acte que s’ha celebrat a Can Montserrat (carrer de Santa Maria, 14). 

 


El dissabte 17 de novembre, a partir de les 12 h, està previst que comenci una cercavila durant la qual els establiments que impulsen el Vi Novell penjaran una branca de pi al seu establiment. El recorregut començarà a Cellers Monserrat, seguirà per Can Monserrat i finalitzarà al Celler Castellví i comptarà amb la participació de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró, que seran els encarregats de penjar les branques de pi.

 




Vi jove i afruitat





El Vi Novell 2018 és un vi negre provinent del celler Aibar (Monsant) i elaborat amb Garnatxa Negra (40 %), Syrah (20 %), Cabernet Souvignon (20 %) i Merlot (20 %). És un vi de color robí on hi destaca l’aroma afruitat de pera i de melmelades de fruites madures. En boca té una entrada suau i fresca, amb un toc de fruita madura. Tot i ser un vi molt jove, deixa constància de la seva potència i persistència.

 




L’etiqueta d’Artur Palomer





Artur Palomer ha elaborat una etiqueta per al Vi Novell 2018 protagonitzada pel Negrito del parc Central. L’ha triat com un dels símbols de Mataró, per alliberar-lo d’aguantar la gàbia i fer-lo brindar amb una copa de Vi Novell, en una etiqueta que vol ser una al•legoria de la llibertat.

 


Nascut el 1949, Artur Palomer va estudiar Belles Arts. En els seus inicis va col•laborar com a dibuixant en revistes com “Comarca” i “El embarazo” (en aquesta última durant el servei militar) i, posteriorment, en altres publicacions com “La pipa d’en Roc” i “Mataróescrit”. Ha estat professor del GEM i de l’Institut Alexandre Satorras. Va ser l’autor del cartell de Les Santes de 1986.