Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els aparadors de les botigues del centre tindran lones ignífugues per protegir-se dels actes de foc de Les Santes

Escoltar

Els aparadors de les botigues del centre tindran lones ignífugues per protegir-se dels actes de foc de Les Santes

L’Ajuntament i la Unió de Botiguers col•laboren en aquesta campanya que busca lluir millor els carrers

 


La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i la Unió de Botiguers de Mataró inicien una campanya per a protegir millor els aparadors dels comerços durant els actes de Les Santes i al mateix temps fer lluir els carrers. Fins ara, una vintena d’establiments ja s’han adherit a la iniciativa.


 


L’objectiu de la campanya és substituir els habituals cartrons que fins ara s’han utilitzat per protegir els aparadors dels comerços per lones amb imatges de la Festa Major. La campanya s’inicia als comerços situats als carrers on s’esdevenen els actes amb foc, i també els que es veuen afectats per altres actes del calendari festiu, però està oberta a tots els comerciants de la ciutat que vulguin vestir el seu aparador.


 


Les lones, ignífugues i de fàcil col·locació, lluiran motius de Festa Major amb fotografies de Sergio Ruiz, Marga Cruz i Pere Masramon. Cada lona s'identificarà amb el logotip del comerç on s'exposarà.


 


El projecte està obert a tots els comerços i els costos es reparteixen entre el comerciant (que assumeix el cost de la lona) i la Direcció de Cultura que assumeix el cost de la instal•lació

de les lones.