Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Missatgers Reials arriben al port de Mataró per recollir els desitjos i somnis dels mataronins

Escoltar

Els Missatgers Reials arriben al port de Mataró per recollir els desitjos i somnis dels mataronins

Els dies 2,3 i 4 de gener també recolliran les cartes a la plaça de Santa Anna i en altres punts de la ciutat

Els Missatgers Reials de Ses Majestats els Reis d’Orient han arribat aquest migdia al Port de Mataró a bord del llaüt Sant Ramon per rebre els somnis i il·lusions dels mataronins. Centenars d’infants els esperaven amb la carta a la mà.

 Per amenitzar l’espera, des de les 11.30 h petits i grans han pogut gaudir d’un espectacle de tribut a Michael Jackson amb el grup I Want U Back. El concert forma part del programa de concerts Xics’n’Roll de la Casa de la Música de Mataró i està inclòs dins el cicle Sortim en família. Mentre els menuts han donat les cartes als missatges qui ja pujat damunt l’escenari han estat els mataronins Gospelsons per omplir de música el matí. Petits i grans han pogut menjar xocolatada desfeta, gentilesa de diferents establiments del Port.

 

 

 

La regidora de Cultura, Núria Moreno, ha donat la benvinguda als emissaris quan ha atracat el llaüt Sant Ramon i els ha acompanyat fins a l’escenari on han tingut lloc els parlaments. Allà, els Missatgers Reials han estat rebuts per l’alcalde, David Bote, que ha dit als mataronins que demanessin seguir treballant entre tots per tenir una ciutatmés próspera i ha convidat tots els infants i les seves famílies a participar a la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient el proper divendres 5 de gener.

 

 

 

L’emissari del Rei Gaspar ha estat l’encarregat de dirigir-se als nens i nenes de Mataró. En el seu discurs, que ha estat traduït al llenguatge de signes, el missatger ha demanat no oblidar-se dels més desafavorits i ha citat a petits i grans a rebre Ses Majestats els Reis d'Orient a la Cavalcada. També ha recordat que el dia 6 viuran un dia màgic.

 

 

 Els Missatgers Reials seguiran recollint les cartes els dies 2, de 17 a 20 h, i 3 i 4 de gener d’11 a 13 h i de 17 a 20 h a la plaça de Santa Anna. Durant aquestes hores es faran diferents activitats, l’AV Mataró Centre, Unió de Botiguers i la Direcció de Cultura, com l’animació de Jaume Barri cada tarda a les 18.30 h, el dia 3 hi haurà jocs gegants durant tot el dia, mentre que el dia 4 es farà un taller d’automaquillatge. Durant aquests tres dies s’oferirà brou calent i un taller de fanalets.

 

 

 L’escenari on els missatgers rebran els menuts amb les cartes plenes de desitjos enguany serà accessible a les cadires de rodes.

 

 

 Els Missatgers Reials també rebran les cartes a diferents punts de la ciutat: AV Cerdanyola, AV Cirera, AV La Llàntia, AV El Palau, AV Via Europa, AV Vista Alegre, AV L’Havana i Rodalies, AV Rocafonda, Les Esmandies Casal de Barri, CC Molins, CC Pla d’en Boet, Mercat de la plaça de Cuba i Pati de Can Marchal.

 

 

 

Els Missatgers Reials també recolliran les cartes a diferents punts de la ciutat: AV Cirera, AV La Llàntia, AV Via Europa, AV Vista Alegre, AV L’Havana i Rodalies, Casal de Barri Les Esmandies, Centre Cívic Molins, Centre Cívic Pla d’en Boet, CC Rocafonda, Mercat de la plaça de Cuba, Passeig de Carles Padrós, Parc del Palau, Pati de Can Marchal, Plaça d’Isla Cristina.