Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament nega que hi hagi cap llicència d’obres vigent per construir un prostíbul a Mataró

Escoltar

L’Ajuntament nega que hi hagi cap llicència d’obres vigent per construir un prostíbul a Mataró

L’Ajuntament de Mataró nega que hi hagi cap llicència d’obres en vigor que permeti en aquests moments construir un prostíbul a la ciutat.

En relació a l’escrit presentat a l’Ajuntament el passat 23 de gener pel promotor d’un prostíbul de grans dimensions a la Via Sèrgia, que comunica el proper inici de les obres, cal insistir en els següents punts:

1. El promotor no té llicència d’obra vigent que permeti fer obres al solar. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va fallar el passat novembre a favor del promotor, reconeixent que té una llicència ambiental vigent (llicència d’activitats). En cap cas, però, disposa de llicència d’obres, requisit per dur a terme la construcció.

2. L’Ajuntament va aprovar al juliol de 2017 una suspensió de llicències per estudiar a nivell urbanístic els usos possibles als polígons industrials de Mataró. La suspensió, que afecta al solar de la Via Sèrgia, és per un any, i un cop s’aprovi inicialment el nou document urbanístic es podrà ampliar per un any més. Durant el temps de vigència de la suspensió de llicències l’Ajuntament no pot atorgar permisos d’aquest tipus a l’àmbit afectat.

3. En cas d’obres sense llicència, l'Ajuntament prendrà les mesures que marqui la normativa d’obligat compliment.

El passat 5 de desembre, l’alcalde, David Bote, i els grups municipals van manifestar novament en una compareixença davant els mitjans de comunicació la seva voluntat de seguir fent front comú per lluitar contra la implantació a Mataró de prostíbuls de grans dimensions.