Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un operatiu de la Policia Local en bars de la ronda de Leopoldo O’Donnell i el carrer de Joan Larrea detecta diferents infraccions administratives

Escoltar

Un operatiu de la Policia Local en bars de la ronda de Leopoldo O’Donnell i el carrer de Joan Larrea detecta diferents infraccions administratives

També s’aixequen actes per civisme i per tinença d’estupefaents

La Policia Local de Mataró va dur a terme divendres passat, 21 de setembre, una intervenció a tres bars situats a la ronda de Leopoldo O’Donnell i al carrer de Joan Larrea que va donar com a resultat l’aixecament de diferents actes per infraccions administratives, tinença de substàncies estupefaents i civisme.
En concret, l’actuació policial va concloure amb 19 identificacions, 3 actes als locals investigats per diferents infraccions administratives, 4 actes a clients per tinença de drogues, 3 actes per infraccions en matèria de civisme i 1 acta per la troballa d’una petita quantitat d’haixix en el terra d’un dels locals. Hi van participar una vintena de policies, entre agents i comandaments, i 8 vehicles policials. Mentre va durar la intervenció es va tallar el trànsit a la ronda de Leopoldo O’Donnell.
L’actuació s’emmarca en els operatius que estan duent a terme conjuntament Policia Local i Mossos d’Esquadra en establiments on existeixen indicis o queixes ciutadanes relacionades amb l’incivisme, el consum de droga o altres irregularitats administratives. El 14 de setembre també es va fer un operatiu conjunt al carrer de Pablo Ruiz Picasso.