Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus obre la convocatòria per optar a 30 beques per a estudis de grau

Escoltar

El TecnoCampus obre la convocatòria per optar a 30 beques per a estudis de grau

Es tindran en compte criteris de renda, acadèmics i de residència per adjudicar-les. El termini per optar-hi acaba el 24 de juny. En funció dels punts que assoleixin, els candidats podran optar a les cinc beques pel 100 % del preu de la de la matrícula, les cinc pel 75 %, les deu beques pel 50 % o les deu beques pel 25 %.

La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme ha publicat les bases per optar a una de les beques per finançar, totalment o parcialment, la matrícula de nou accés als estudis de grau que s’impartiran el curs vinent. La convocatòria consta de 30 beques, i el termini per sol·licitar-les acaba el 24 de juny.

Els criteris de valoració dels candidats a obtenir beca es basen en factors socioeconòmics i d’expedient acadèmic, prioritzant els primers respecte els segons, i es valora la procedència geogràfica (amb puntuació per als residents a Mataró i, en menor mesura, a la resta de municipis del Maresme). Es vol reconèixer, així, la territorialitat del projecte, i l’esforç fet pels ciutadans mataronins en el projecte del TecnoCampus, impulsat per l’Ajuntament.

També es prioritzen aquells que optin per cursar estudis de grau de l’àmbit de les enginyeries, i s’afavoreixen les noies, entre les quals hi ha una manca de vocacions per a aquest tipus d’estudis.

En funció dels punts que assoleixin, els candidats podran optar a les cinc beques pel 100 % del preu de la de la matrícula, les cinc pel 75 %, les deu beques pel 50 % o les deu beques pel 25 %.

Un cop obtinguda una d’aquestes beques, adreçades nous estudiants de grau, es renoven any a any, mentre duren els estudis, i sempre que no canviï la situació econòmica de la unitat familiar de l’estudiant. El curs 2019-2020, el TecnoCampus ha atorgat un total de 71 beques a la matrícula de grau –entre noves adjudicacions i renovacions-, a les quals cal afegir les 17 beques a esportistes d’alt nivell perquè compatibilitzin esport i formació universitària.

Tota la informació sobre les beques es pot consultar aquí.

També es pot accedir, mitjançant aquest apartat a la web, a la informació sobre altres beques ajuts -tant propis com d’altres institucions i administracions- i sobre bonificacions i préstecs per finançar la matrícula que es posen a l’abast dels estudiants del TecnoCampus.