Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tapiat un local que estava ocupat al Camí Ral i provocava queixes veïnals

Escoltar

Tapiat un local que estava ocupat al Camí Ral i provocava queixes veïnals

Dos dels ocupants van marxar voluntàriament i un tercer, menor d’edat, va ser lliurat per Policia Local als responsables de la seva tutela. L’immoble és de titularitat privada i els problemes ocasionats per l’ocupació estan en seguiment des de fa mesos per la Unitat de Convivència i Civisme.

L'entrada del local tapiada. Foto: Policia Local
L'entrada del local tapiada. Foto: Policia Local

La Policia Local de Mataró va gestionar ahir amb la propietat el tapiat d’un local situat al número 458 del Camí Ral que havia estat objecte d’ocupació il·legal. L’actuació es va dur a terme després que les dues persones major d’edat que ocupaven l’immoble marxessin voluntàriament. Un tercer ocupant, menor d’edat, estava fugit d’un centre de menors al qual va ser novament lliurat per la Policia Local. 

Tant el local com l’habitatge que hi ha a la primera planta de l’edifici, que també està ocupat de forma il·legal, han estat objecte de queixes veïnals per soroll, insalubritat i temes de seguretat. Per aquest motiu, l’edifici és objecte de seguiment per part de la Unitat de Convivència i Civisme de la Policia Local des de fa mesos.


Publicat a