Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Govern presenta en Audiència pública dijous 18 de novembre el Pressupost i actuacions previstes per al 2022

Escoltar

El Govern presenta en Audiència pública dijous 18 de novembre el Pressupost i actuacions previstes per al 2022

L’Audiència, oberta a tota la ciutadania però amb aforament limitat, tindrà lloc a les 19 h a Can Marfà (passatge de Can Marfà, 1). L’acte es podrà seguir també en directe, amb possibilitat de participar fent preguntes, pel canal de YouTube de l’Ajuntament.

Exterior de Can Marfà. Foto: S.Ruiz/Ajuntament
Exterior de Can Marfà. Foto: S.Ruiz/Ajuntament

El Govern municipal té previst presentar aquest dijous 18 de novembre en Audiència Pública el Pressupost i les principals actuacions municipals previstes per al 2022. El Ple municipal va aprovar inicialment el passat 4 de novembre la proposta de Pressupost per a l’any que ve. Es preveu que tant el Pressupost com la modificació de les Ordenances Fiscals que regulen els tributs municipals estiguin aprovats definitivament a finals d’aquest any.

Està previst que l’Audiència sigui presidida per l’alcalde, David Bote. També comptarà amb les intervencions del primer tinent d’alcalde i regidor d’Administració, Bon Govern i Mobilitat, Juan Carlos Jerez, i del segon tinent d’alcalde i regidor d’Ocupació i Empresa, Sergi Morales. El públic assistent tindrà un torn obert de precs i preguntes a plantejar a l’equip de Govern.

Les persones que segueixin l’acte online pel canal de YouTube de l’Ajuntament també podran plantejar preguntes perquè siguin llegides i contestades durant la sessió.

A banda de les xifres del Pressupost i les accions per al 2022, durant l’acte també es farà un retiment de comptes pel que fa a l’estat d’execució del Pla de mandat 2019-2023. Un cop superat l’equador del mandat fins ara s’ha executat un 60 % de la totalitat de l’acció municipal prevista.