Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 66a Nit de l’Esport torna presencialment al Teatre Monumental el 9 de juliol amb una edició especial

Escoltar

La 66a Nit de l’Esport torna presencialment al Teatre Monumental el 9 de juliol amb una edició especial

La 66a Nit de l’Esport se celebrarà el divendres 9 de juliol, a les 20 h, al Teatre Monumental amb una edició especial on es farà un reconeixement als esports que porten més de 50 anys d’activitat ininterrompuda a Mataró així com premis a trajectòries, aniversaris, ascensos o gestes especials. El Consell Municipal d’Esports ha decidit fer aquests reconeixements davant de l’aturada de les competicions l’any 2020 per l’arribada de la Covid-19, per tant no es donaran premis per categories ni el premi al o la millor esportista de Mataró 2020. La 65a edició de la Nit de l’Esport es va celebrar virtualment per reconèixer els mèrits de la temporada 2018-2019.

Foto: Sergi Ruiz
Foto: Sergi Ruiz


El Teatre Monumental acollirà el proper divendres 9 de juliol, a les 20 h, la 66ª Nit de l’Esport que serà conduïda per la periodista Helena Novellas i que es podrà seguir en directe per Mataró Audiovisual i també al web municipal www.mataro.cat

Aquesta gala serà especial per la impossibilitat de reconèixer als millors esportistes individuals i als millors equips del 2020 donada l’aturada que va patir l’esport per l’arribada de la pandèmia de la Covid-19. Davant d’aquesta situació, el Consell Municipal d’Esports ha decidit fer un reconeixement als esports que porten més de 50 anys d’activitat ininterrompuda a la ciutat així com a diferents esportistes, tècnics o altres figures que són representatives per la seva trajectòria, dedicació i implicació amb l’esport.

També està previst fer un reconeixement a les set esportistes que portaran el nom de Mataró a les Olimpíades de Tòquio.

Durant la Nit de l’Esport, que comptarà amb la música en directe del grup The Passengers, es projectaran vídeos realitzats per Mataró Audiovisual. Un d’aquests vídeos fa un repàs als darrers mesos de la pandèmia on clubs, esportistes, entitats i tots els agents implicats en el sector esportiu de la ciutat han fet tot el possible perquè la ciutadania pugui practicar esport.

L’arribada del públic es farà de forma esglaonada pels diferents accessos que hi ha al Teatre Monumental, respectant les mesures de distància, aforament i amb l’ús de la mascareta obligatòria.

Publicat a