Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 12è Mercat del Film mostra el bon estat de la creació audiovisual feta a Mataró

Escoltar

El 12è Mercat del Film mostra el bon estat de la creació audiovisual feta a Mataró

Els dies 16, 17 i 18 de novembre se celebra la 12a edició del Mercat del Film, organitzat conjuntament pel M|A|C (Mataró Art Contemporani) i Hotel Elèctric. El teatre del Cafè Nou, l’Espai Mataró Connecta i el Foment Mataroní seran els espais on se centrarà la programació.

El Mercat obrirà dijous 16 de novembre al Foment Mataroní amb la projecció de la pel·lícula “La paradoja de Antares”, dirigida pel mataroní Luis Tinoco. Aquest film de ciència-ficció s’ha projectat en destacats certàmens de cinema fantàstic i recentment ha guanyat el premi Blogo d’Or a la millor pel·lícula espanyola independent. L’òpera prima de Tinoco és una de les preseleccionades dels premis Goya 2024. La sessió finalitzarà amb un col·loqui amb el director.

Divendres 17 de novembre el Mercat es traslladarà a l’Espai Mataró Connecta on a les 19 h començarà una marató d’animació gràcies a la implicació del TecnoCampus.

A la primera part es projectarà una selecció de deu curtmetratges d’animació realitzats pels alumnes del Grau de Mitjans Audiovisuals de la universitat mataronina. A la segona part, es presentaran quatre peces de l’estudi mataroní UoU Time, que ha desenvolupat diversos projectes de sèries d’animació per a televisió. La sessió s’acabarà amb una intervenció de la façana arquitectònica de l’Espai Mataró Connecta, il·luminada per a l’ocasió per part de UoU Time.

El Mercat del Film Vol.12 s’acabarà el dissabte 18 de novembre al Cafè Nou. A partir de les 18 h es projectaran 25 projectes de factura mataronina en diferents formats. S’hi veuran curtmetratges de ficció, peces de videoart, documentals, tràilers, espots publicitaris, thrillers, videoclips, videodansa, entre d’altres, tots ells de curta durada.

Tota la programació del Mercat del Film Vol.12 és gratuïta i la podeu consultar aquí.