Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja s’han obert les inscripcions per a participar en la XVI edició de Mataró Camina per l’Alzheimer

Escoltar

Ja s’han obert les inscripcions per a participar en la XVI edició de Mataró Camina per l’Alzheimer

La XVI edició de Mataró Camina per l’Alzheimer se celebrarà l’1 d’octubre amb l’objectiu de continuar conscienciant i sensibilitzant totes les persones sobre la malaltia neurodegenerativa de l’alzheimer. Per fer més oberta la participació hi tornarà a haver tres recorreguts amb diferents distàncies. Aquesta caminada solidària forma part del programa Mou-te amb Cor que aglutina totes les activitats esportives solidàries que es fan a Mataró.

L'alcalde David Bote i diferents regidors de l'Ajuntament, juntament amb membres de  l’organització de Mataró Camina per l’Alzheimer i patrocinadors, a la presentació de la caminada. Foto: Ajuntament de Mataró
L'alcalde David Bote i diferents regidors de l'Ajuntament, juntament amb membres de l’organització de Mataró Camina per l’Alzheimer i patrocinadors, a la presentació de la caminada. Foto: Ajuntament de Mataró

L’alcalde, David Bote, i la regidora de Benestar Social, Laura Seijo, han acompanyat avui als responsables de l’organització de Mataró Camina per l’Alzheimer en la presentació d’aquest esdeveniment solidari de ciutat que format part del programa Mou-te amb Cor.

L’1 d’octubre és el dia de la caminada i les inscripcions es poden fer per internet al web matarocamina.cat i en diferents punts de la ciutat com el Mataró Parc, l’Escola Cor de Maria, a La Rambla (plaça de Santa Anna) i a la plaça de l’Illa Cristina

 El preu de la inscripció és de 5 € per als menors de 12 anys i de 10 € per a la resta i inclou samarreta i esmorzar, entre d’altres. A l’edició del 2022 es van inscriure 3.803 persones i es van recaptar 28.241,77 €.

Tres recorreguts

Recorregut A (15,8 Km): sortirà del parc Central Nou a les 8 del matí i farà el següent itinerari: Avinguda Corregiment, Mataró Parc, Hospital, Cementiri de les Valls, Camí de la Cornisa, Barri de la Pujada, Argentona, C-60, Font de Cal Met, Carrer Galícia, Fundació Maresme, Pista d'Hoquei, carrer Galícia fins Via Europa, Parc Nou i arribada al Parc Central (vell), entrant per l’Avinguda del Corregiment.

Recorregut B (12,6 Km): començarà al parc Central Nou també a les 8 del matí amb aquest recorregut: Avinguda Corregiment, Mataró Parc, l’Hospital de Mataró, Cementiri de les Valls, Camí de la Cornisa, Mas Cabanyes, Argentona, C60, Font de Cal Met, Carrer Galícia, Fundació Maresme, Pista d’Hoquei, carrer Galícia fins Via Europa, Parc Nou i arribada al Parc Central (vell), entrant per l’Avinguda del Corregiment.

Recorregut C (4,15 Km): es donarà el tret de sortida al parc Central Nou a les 9del matí i farà l'itinerari següent: plaça Espanya, La Riera, plaça Santa Anna, La Rambla, Cargol, Passeig Marítim, plaça Jordi Capell, carrer Sant Pelegrí, Santa Maria, carrer Bonaire i Riera amunt fins la arribada al Parc Central (vell), entrant per l’Avinguda del Corregiment. Aquest, recorda l'organització, és un circuit habilitat a gent amb cadira de rodes o poca mobilitat física.

Durant el recorregut hi haurà avituallaments a l’encreuament del camí llarg amb el curt, d'aigua i fruites, molt a prop de la riera d'Argentona. A més, a l'arribada tots els participants seran obsequiats amb un entrepà a escollir entre diferents embotits, amb beguda inclosa.

Així mateix, també hi ha el denominat RECORREGUT 0, el qual permet ajudar sense caminar, fent un donatiu a qualsevol lloc d'inscripció; Plaça Santa Anna, La Riera, Illa Cristina o Mataró Parc, a través de la web www.matarocamina.cat, als compte corrents : CaixaBank:  ES11 2100 0379 9902 0033 2794. Banc Sabadell: ES91 0081 0036 4000 0311 5620 o bé a través del  Bizum: 07001 (Apartat  fer donatiu a ONG). També es pot col·laborar comprant el cava solidari als punts d'inscripció a la plaça d'Illa Cristina, (Cerdanyola), Plaça de Santa Anna,  al Col·legi Cor de Maria, (Al costat de l'Ajuntament,), i a la redacció de la revista Capgròs.

Mentre s’estiguin duent a terme els diferents recorreguts, l’activitat continuarà dins el recinte del Parc Central vell amb música, animació, jocs infantils pels més petits a la pista del parc, fins a les 2 del migdia. Durant tot el matí i el migdia hi haurà també instal·lada una parada on es vendran samarretes i el cava solidari.

Més informació al web matarocamina.cat.

Publicat a