Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzades la renovació de les xarxes d’aigua potable i clavegueram i la reurbanització del carrer de Sant Sadurní

Escoltar

Finalitzades la renovació de les xarxes d’aigua potable i clavegueram i la reurbanització del carrer de Sant Sadurní

El vial té ara la mateixa estètica que el carrer de Sant Pau. A partir d’avui es posen en marxa canvis en la mobilitat d’aquest vial i carrers de l’entorn.

El carrer de Sant Sadurní després de la reurbanització. Foto: Ajuntament
El carrer de Sant Sadurní després de la reurbanització. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament i Aigües de Mataró han finalitzat les obres de renovació de les xarxes d’aigua potable i de clavegueram i la reurbanització del carrer de Sant Sadurní. La remodelació del carrer s’ha fet en el marc del Pla de millora de paviments.

La renovació de les xarxes dels serveis d’aigua s’ha dut a terme seguint els criteris del Pla director de l’Aigua i el Pla director de Clavegueram de Mataró, amb l’objectiu de resoldre les deficiències detectades.

S’han substituït les canonades de la xarxa d’abastament d’aigua potable per un total de 379 metres de tubs de polietilè i foneria de diferents diàmetres. Per millorar la cobertura contra incendis d’aquesta zona s’ha instal·lat una nova boca d’incendis, així com les descàrregues i les vàlvules de maniobra necessàries per al correcte funcionament i manteniment de la xarxa.

La xarxa de clavegueram s’ha renovat amb la construcció de 216 metres de tubs de PVC, quatre pous de registre i una cambra amb blocs de formigó.

Després de la renovació de les xarxes d’aigua i clavegueram l’Ajuntament ha reurbanitzat el carrer en el marc del Pla de millora de paviments. La intervenció ha afectat a una superfície de 1.150 m2 de carrer, on s’han col·locat lloses i llambordes prefabricades de formigó, a un únic nivell, seguint la mateixa estètica del carrer de Sant Pau. Queda pendent la instal·lació de papereres i senyalització que es farà en les properes setmanes.

Els treballs que ha dut a terme Aigües de Mataró per renovar les xarxes d’aigua i clavegueram han suposat una inversió de 521.594,06 € (IVA inclòs). Per la seva banda, les obres de reurbanització han tingut un cost aproximat de 150.000 € (IVA inclòs).


Canvis de circulació

Després de la remodelació l’Ajuntament ha consensuat amb les persones residents canvis en la mobilitat del carrer de Sant Sadurní i entorns. Així, a partir d’avui, 15 de febrer, la circulació queda de la manera següent:

  • Carrer de Sant Sadurní:
  • el tram entre els carrers de Sant Isidor i de Guifré el Pelós queda en sentit Girona
  • el tram entre Guifré el Pelós i el Caminet de les Vinyes queda en cul-de-sac.

 

  • Carrer de Guifré el Pelós: el tram entre els carrers de Sant Sadurní i de Roger de Flor queda en sentit muntanya.

 

  • Carrer de Roger de Flor: el tram entre els carrers de Guifré el Pelós i de Sant Isidor queda en sentit Barcelona.


Publicat a