Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La segona etapa de La Volta Ciclista a Catalunya surt del Camí de la Geganta el 19 de març

Escoltar

La segona etapa de La Volta Ciclista a Catalunya surt del Camí de la Geganta el 19 de març

El control de firmes està previst a les 10.40 h, i la sortida a les 11.50h amb un canvi en la direcció ja que enguany els ciclistes passaran per Rocafonda, la Ronda de Miquel de Cervantes en direcció a Sant Andreu de Llavaneres. El millor ciclisme del món es podrà gaudir a Mataró durant un matí on la ciutadania podrà gaudir-lo a la zona de sortida i pels carrers amb el rodatge neutralitzat.

L’alcalde de Mataró, David Bote, la regidora d’Esports, Bea Delgado, i el director general de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris han presentat la 2a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya que surt de Mataró i finalitza a Vallter 2000 el proper 19 de març. A causa de la pluja ho han fet al Casal Municipal de la Gent Gran del Parc on també s’han aplegat els i les ciclistes de l’Esport Ciclisme Mataró que han presentat tots els seus equips per aquesta temporada.  

L’epicentre de la sortida de la Volta Catalunya serà el mateix de sempre, el Camí de la Geganta, però enguany els ciclistes en comptes d’anar en direcció Cerdanyola per enfilar cap a Argentona, aniran cap a Rocafonda en direcció Sant Andreu de Llavaneres.

El recorregut

D’aquesta forma el recorregut del 19 de març és el següent: Camí de la Geganta, plaça d’Espanya, Ronda d’Alfons X el Savi, giraran per la Ronda de Miquel de Cervantes i des d’allà tombaran per la N-II en direcció Sant Andreu de Llavaneres on començarà la cursa llançada.

Pel que fa als horaris, la ciutadania podrà veure el dispositiu dels equips durant el matí del 19 de març quan l’horari del control de firmes és a les 10.40 h i la sortida a les 11.50 h. El millor ciclisme del món estarà al Camí de la Geganta el 19 de març.

Entre els equips confirmats per aquesta edició, la número 103, hi ha noms com el de Tadej Pogacar, el mallorquí Enric Mas, Nairo Quintana, Geraint Thomas, Alexandr Vlasov, Joao Almeida i Tao Geoghan Hart.

Galeria d'Imatges

Publicat a