Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre el termini per optar a la 3a edició dels Premis MÉS Mataró - Empresa - Societat que reconeixen les millors iniciatives de responsabilitat social en el sector empresarial

Escoltar

S’obre el termini per optar a la 3a edició dels Premis MÉS Mataró - Empresa - Societat que reconeixen les millors iniciatives de responsabilitat social en el sector empresarial

Els premis els convoca el Consell Econòmic i Social de Mataró amb l’objectiu de promoure les polítiques de responsabilitat social i el desenvolupament socioeconòmic responsable de Mataró

Les empreses que vulguin optar a aquests guardons hauran de presentar propostes que estiguin orientades necessàriament a algun d’aquests àmbits:

-Social. Iniciatives relacionades amb la vinculació i la contribució positiva de l’activitat empresarial amb el seu entorn social.

-Mediambiental. Projectes amb sensibilitat per l’impacte mediambiental, ja sigui derivada de l’activitat empresarial o pel compromís de l’empresa amb la cura del mediambient.

-Econòmic. Actuacions relacionades amb l’ètica del model econòmic, models participatius de gestió i governança i en la innovació en clau social.

Els Premis MÉS Mataró - Empresa - Societat estan dividits en tres categories: grans i mitjanes empreses,  petites empreses o microempreses  i professionals autònoms. Els guanyadors de cadascuna de les tres categories rebran una dotació econòmica de 2.000 €, el reconeixement per part del Consell Econòmic i Social i l’Ajuntament de Mataró així com el suport en la promoció i presència a mitjans de les iniciatives guanyadores.

Els Premis MÉS Mataró - Empresa - Societat els promou el Consell Econòmic i Social de Mataró, l’òrgan de concertació, consulta i participació conformat pels principals agents representatius del sector empresarial i sindicat, i l’Ajuntament de Mataró. A banda de promoure les polítiques de responsabilitat social en les empreses, amb aquests premis també es volen contribuir al desenvolupament socioeconòmic responsable de Mataró.

 

Més informació

 

 

 

Publicat a