Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comissió Municipal Informativa de Serveis Territorials. 8/1/2002

Escoltar

Comissió Municipal Informativa de Serveis Territorials. 8/1/2002

Dia
Hora
Lloc
Organisme

Ordre del dia

Per indicació del President de la COMISSIÓ MUNICIPAL INFORMATIVA DE SERVEIS TERRITORIALS, es convoca la sessió ordinària d'aquesta comissió.

Dia: 8 de gener de 2001.

ORDRE DEL DIA

1. Acta anterior del dia 18 de desembre de 2001.

2. Despatx oficial

3. Decrets de llicències.

Obres majors

ARGENTONA PARK 2000, SL. - LESVALLS, SA. - INMOBILIARIA SIMON-RIERA,SL. - JOSE BLANCO, SA. - JOSE FRANCISCO MARIN GARCIA I M. DEL CARMEN ALONSO GARCIA - RONDA DE DALT, SA. - CRISTALERIAS DE MATARÓ, SCOCL.

Activitats.

BORDADOS MORENO, SL. - MOTOS JAB, SL. - GENERO DE PUNTO FABRES, SA. - JOSE MAURI PARERA, SL. - BLOKBUSTER VIDEO ESPAÑA, SL. - STIK-BURGUER, SCP - SIROPLAST, SL. - FRUITS MONTULL I FILLS, SL. - MARIA DEL MAR CASTRO GARCIA - LINDA JOYCE BARRIOS - GENERO DE PUNTO CASALPRIM, SA. - QUINOVER, SL. - CARLOS CIDONCHA VALADES - ROSA FERNANDEZ CARRASCO - GENEROS DE PUNTO CACHO, SL. - GRUPO MCOMERCIAL TEXTIL, SA. - GOUNOLD MAS STICKMA MATERIALS ESPAÑOLA, SA. - BASILIO LOPEZ HERNANDEZ.

4. Línies d'actuació.

Obres

4.1. Aprovació de la modificació del contracte de les obres de reforma de l€escola pública Anxaneta, adjudicat a l€empresa BASSA MAR , en el sentit d€augmentar la seva quantia en l€import de 18.366,76,- EUR.

4.2 Aprovació de la modificació del contracte de les obres de reurbanització del carrer Nou i Plaça Santa Maria, adjudicat a favor de l€empresa PROINOSA, en el sentit d€augmentar la seva quantia en l€import de 58.243,25 ,- EUR.

4.3 Aprovació de la modificació del contracte de les obres de construcció d€un edifici de telecomunicacions, obra civil 1ª Fase, al Parc Forestal, adjudicat a favor de Construcciones J.A.BARBANY SL, en el sentit d€augmentar la seva quantia en l€import de 1.542,49,- EUR.

4.4 Aprovació de la modificació del contracte de les obres de construcció del centre cívic als Molins adjudicat a favor de l€UTE Construcciones Caler-Proinosa en el sentit d€augmentar la seva quantia en l€import de 96.388,28 EUR.

4.5 Propostes d€atuacions a realitzar a la façana marítima de Mataró.

5. Propostes al Ple.

Obres

5.1. Aprovació inicial del Projecte de reurbanització de la Plaça Can Xammar dels carrers de Na pau, Sant Cristòfor, Xammar i Baixada de les Espenyes.

5.2.

Urbanisme

5.3. Aprovació provisional del PEMU " Vista Alegre ".

5.4. Aprovació de l'avanç de Modificació de Pla general " Cafè del Mar " / " Cooperativa Agrària ".

Promoció Econòmica

5.5. Aprovació inicial de la Modificació estatuts Consorci Promoció Turística Costa del Maresme.

6. Prec i preguntes.

7. Urgències

La secretària de la CMI de Serveis Territorials Acctal
Amàlia Ochoa
Mataró, 3 de gener de 2002.