Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tancament clíniques dentals Dentix

Escoltar

Tancament clíniques dentals Dentix

Dentix.jpeg
 
L'Oficina Municipal d'informació al Consumidor  informa a totes les persones de Mataró que s'han vist afectades pel tancament de la clínica dental Dentix de Mataró  que, per mitjà d’un edicte publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat (núm. 316);  el Jutjat Mercantil número 2 de Madrid fa saber que es va dictar una interlocutòria, dia 20 de novembre de 2020, per la qual es declara en concurs de creditors el grup d’empreses del qual forma part Dentoestetic Centro de Salud y Estética Dental, SL (Dentix), i s’admet a tràmit una proposta anticipada de conveni.

Per mitjà de l’edicte es fa una crida als creditors, entre els quals es troben les persones consumidores afectades, pels serveis pagats i no prestats, perquè comuniquin a l’Administració concursal l’existència dels seus crèdits.

Per tant, les persones afectades pel tancament d’aquestes clíniques que haguessin pagat el seu tractament en efectiu, amb targeta de crèdit/dèbit o mitjançant un crèdit personal –és a dir, no finançat per una entitat financera de DENTIX–, han de comunicar el seu crèdit/reclamació a l'administració concursal, per intentar recuperar els diners pagats per un servei que no s'han prestat (no cal advocat ni procurador).

  • NOMÉS HI HA 1 mes (fins al 3 de gener de 2021, inclòs) per comunicar la seva  reclamació per via electrònica a l’adreça dentix.concursal@iusaequitas.net 
  • o bé per correu postal certificat o burofax a:

ACCOUNT CONTROLIUS&AEQUITAS ADMINISTRADORES CONCURSALES SLP

Av. Alberto Alcocer 24, 4ª planta, 28036 (Madrid)

Telèfon: 915914291

Fax: 914465321

En la seva comunicació cal:

  • Fer-hi constar les dades d'identificació del concurs: Concurs ordinari 1305/2020amb número d’identificació general de procediment 28.079.00.2-2020/00133464. Interlocutòria de data 20/11/2020.
  • També cal que hi feu constar les dades següents: DNI, nom i cognoms, domicili, telèfon i adreça electrònica, així com les dades del deute –és a dir, els diners pagats per serveis que no us han prestat-, amb còpia dels pagaments      fets a DENTIX i de tota la documentació de què disposeu (historial mèdic, reclamacions fetes, etc.).
  • Les resolucions del concurs es publicaran en el web del Registre Públic Concursal.

Les empreses incloses en el concurs, totes amb domicili en el carrer Ribera del Loira 56-58 de Madrid, són:

  • DENTIX HEALTH CORPORATION SLU (C.I.F. B86933819)
  • DENTOESTETIC CENTRO DE SALUD Y ESTÉTICA DENTAL SLU (C.I.F. B83409797)
  • DENTIX HEALTH INTERNATIONAL SLU (C.I.F. B86940970)
  • NEOTECH CLINICAL SLU (C.I.F. B86940962)

Recordin que, davant la publicació del concurs de creditors, des de l'OMIC  ja no podem mediar amb l'empresa DENTIX per a resoldre les reclamacions de les persones afectades. Per tant, encara que hàgiu presentat una reclamació a la nostra oficina contra Dentixcal que ara us adreceu a l’administració concursal.

Amb independència d'això i pel que fa a les reclamacions presentades contra les entitats financeres, en el cas dels tractaments que es van pagar amb un contracte vinculat de finançament, si que seguirem tramitant les reclamacions de consum contra aquestes entitats financeres.

Poden obtenir més informació al següent enllaç, del Ministeri de Consum. https://www.mscbs.gob.es/consumo/pec/docs/notaInformativaDentix.pdf

Qualsevol novetat la podran consultar en el web oficial de l'Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya: consum.gencat.cat.

També poden demanar assessorament a un advocat o advocada o  una organització de persones consumidores registrada a Catalunya.

Informacions anteriors: https://www.mataro.cat/ca/actualitat/noticies/2020/l2019oficina-municipal-d2019informacio-al-consumidor-aten-els-afectats-pel-tancament-de-dentix-a-mataro

 

Galeria d'Imatges

Arxius adjunts