Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Destaquem

L’Ajuntament de Mataró ha anat adaptant les mesures i recomanacions segons el Pla Bàsic d’Emergències Municipal que està actiu en fase 1 i en coordinació amb l’estat d’alarma decretat pel Govern de l’Estat i la fase d’emergència del Pla de Protecció Civil de Catalunya.

La ciutat estarà en Fase 1 dilluns 25 de maig segons el Pla de Desconfinament.

Podeu consultar en l’apartat de Fase 1 de desconfinament les limitacions, afectacions i mesures principals a la nostra ciutat.

Més informació sobre les diferents fases de desconfinament https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ciutadania/desconfinament-progressiu/ )

Recordeu

Mantenir la distància mínima de 2 metres en totes les situacions.

Utilitzar mascareta.

Rentar-se les mans abans de sortir de casa i a l’arribar. Més informació)

No poden sortir les persones que presentin símptomes, tinguin diagnòstic de COVID-19 o bé es trobin en quarantena domiciliària. En cas de tenir símptomes cal posar-se en contacte amb el 061.

Més informació (https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ciutadania/prevencio/recomanacions-generals/#bloc1)

Aturar la COVID-19 és responsabilitat de tothom


Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb el Xat d’Atenció Ciutadana en aquest web o el Telèfon d’Atenció Ciutadana 010 gratuït. De dilluns a divendres de 8 a 19 h o al 900 859 009 si truqueu fora de Mataró.Twitter de @matarocat

Contacte

Recordeu els telèfons d'emergències

061
 simptomatologia coronavirus

112 només emergències

012 informació general

010. Telèfon d'Atenció Ciutadana gratuït. De dilluns a divendres de 8 a 19 h. Només informació sobre serveis municipals. ( 900 859 009 si es truca des de fora de Mataró)

Notícies Canal RSS