Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Destaquem

Amb motiu de l’increment de contagis de la Covid-19 a la ciutat, i en consonància amb les restriccions determinades per la Generalitat per controlar la transmissió del virus, l’alcalde, David Bote, ha signat un decret amb data 16 d’octubre perquè el Pla Bàsic d’Emergències Municipals passi de fase d’alerta a emergència per afrontar l’actual situació sanitària. 

L'Ajuntament ha elaborat uns missatges d'alerta en àudio i vídeo que podeu escoltar i veure aquí

La Generalitat de Catalunya ha adoptat mesures especials de restricció territorial i ha actualitzat les de contenció de l’activitat laboral i social i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la Covid-19 i protegir la salut de la població del territori.

Les mesures de la Generalitat de Catalunya a partir del 23 de novembre :

 

 

Pel que fa a Mataró:

-Bars i restaurants: Obertura de terrasses amb una distància mínima senyalitzada de 2 m entre taules i una limitació de 4 persones per taula excepte els grups bombolla. Més detalls a la nota de premsa

Veure condicions generals per als establiments

-Cinemes, teatres, auditoris i sales de concerts: obertura amb un 50 % de la capacitat i màxim de 500 persones. Continuen oberts museus, biblioteques i sales d’exposicions al 50 %.

-Instal·lacions i equipaments esportius: a l’aire lliure amb un aforament màxim del 50 % i control d’accés i en espais tancats amb màxim del 30 %.

-Comerços: es permet un 30 % de l’aforament en el petit comerç de menys de 800 m² i mercats no sedentaris. En els més de 800 m², aplicació de l’aforament sobre el total de la superfície de venda. 

-Extraescolars: es permeten les activitats esportives no competitives organitzades en l’àmbit escolar; les activitats extraescolars presencials organitzades pels centres educatius i fora d’ells, fins un màxim de 6 alumnes per aula i les activitats de l’àmbit del lleure educatiu a l’aire lliure i, aquelles que es facin en espais interiors, en grups de màxim 6 persones. 

-Mobilitat: en el territori de Catalunya continua restringida l’entrada i sortida sense motiu justificat. En els municipis, per tant a Mataró, queda restringida l’entrada i sortida des de les 6 h del divendres fins a les 6 h del dilluns. No es pot circular pel carrer de les 22 h a les 6 h, excepte per causes justificades.

-Activitats socials: es marca un màxim de 6 persones, excepte bombolles de convivència.

A Mataró, es mantindran tancats els Casals municipals de la Gent gran, els  espais de jocs de parcs i jardins així com els parcs urbans de salut.


Recordeu les mesures de protecció individual

  • Mantenir la distància física personal de seguretat d'1.5 m
  • Ús de mascareta
  • Rentat freqüent de mans

 

Evitar un rebrot és responsabilitat de tothom

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb el Xat d’Atenció Ciutadana en aquest web o el Telèfon d’Atenció Ciutadana 010 gratuït. De dilluns a divendres de 8 a 19 h o al 900 859 009 si truqueu fora de Mataró.

 

Twitter de @matarocat

Contacte

Recordeu els telèfons d'emergències

061
 simptomatologia coronavirus

112 només emergències

012 informació general

010. Telèfon d'Atenció Ciutadana gratuït. De dilluns a divendres de 8 a 19 h. Només informació sobre serveis municipals. ( 900 859 009 si es truca des de fora de Mataró)

Notícies Canal RSS