Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa d'estiu de Les Santes - Escorxador

Escoltar

Festa d'estiu de Les Santes - Escorxador

Festa d'estiu del barri de Les Santes - Escorxador

Dissabte 4 de setembre, a les 18 h

Corrandes són corrandes

Hi ha barbaritats, potser veritats, que només es poden dir cantant. Els versos creats al moment són claus d'aquesta proposta. Els cantadors canten amb diferents tonades tradicionals de la Catalunya Vella per provocar emocions amb la paraula, el so i el gest. Aquests atrevits generaran sorpresa a cada instant, a cada vers rimat, a cada estrofa cantada, a cada dansa ballada. Corrandes són corrandes és una companyia professional dedicada al text improvisat i a la música tradicional. Els espectacles de vers improvisat són la seva especialitat.

 

Dissabte 4 de setembre, a les 21 h

La Vella Lola

Espectacle clàssic d'havaneres amb les cançons més conegudes i celebrades. La Vella Lola és una formació musical dedicada a la interpretació de taverna, havaneres, valsos mariners, cançons cubanes, boleros i cançó tradicional catalana.


Diumenge 5 de setembre, a les 18 h

Pàmboli Circus

La companyia de teatre Pàmboli Circus us ofereix l'espectacle de pallassos Carrousel: dos pallassos i una pallassa d'una companyia de circ ens mostren la seva vida quotidiana i els números de circ que feien en un altre temps. Amb el seu carro, viatgen de poble en poble oferint el seu espectacle Carrousel!


Info

 • Quan?
  04/09/2021 des de 18:00
 • Categoria

  Festes i tradicions

 • On?

  Jardins de l'Antic Escorxador

 • Organitzador

  Associació de Veïns Les Santes - Escorxador

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern