Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mayte Martín. Flamenco íntimo

Escoltar

Mayte Martín. Flamenco íntimo

Concert d'una de les cantaores de major prestigi de l'actualitat musical. L'art del flamenc de la mà d'una veu molt personal que trasmet emocions en estat pur

Atenció! A causa d'un imprevist relacionat amb la salut d'un dels músics s'ha hagut de canviar el format del concert que hi havia previst inicialment. Gaudirem d'un duet musical excepcional!

Mayte Martín rememora i activa els recursos de l'evocació. Mira en el seu interior per trobar en silenci la petjada de les veus de personatges ocults al mantell de la història. Va desgranant el passat i descobrint la sumptuosa herència que li van deixar els grans mestres d'altres èpoques per establir un reconeixement commovedor.

La mateixa Mayte diu que “És una incitació al record, a aquesta acció sanadora d'agitar la memòria per rendir culte a allò que ens va precedir i agrair allò que ens va ser concedit. L'acte d'aturar-se a reflexionar sobre allò essencial”. I què és per a ella el que és essencial? Honrar-ho és el que vull. I per això poso al vostre servei el meu sentit del decòrum i de la llibertat. El primer, per contribuir a preservar amb rigor els seus preceptes, que vénen donats per una ètica i una estètica que són herència sagrada; el segon, per posar les meves capacitats creatives i emotives al vostre servei”. Així que Mayte Martín torna la cara enrere per assumir i donar llum a aquests ecos antics, consolidant el seu present i dissenyant un camí cap al futur.

Direcció artística i cant: Mayte Martín
Guitarra: José Gálvez
                                                                     

“Honorar el flamenc és el que vull; i per això poso al seu servei el meu sentit del decòrum i de la llibertat a parts iguals; el primer per contribuir a preservar amb rigor els seus preceptes, que són definits per una ètica i una estètica que són herència sagrada; el segon, per posar totes les meves capacitats creatives, imaginatives i emotives al seu servei, per ser vehicle que connecti el passat amb el present, per capbussar-se en el meu imaginari i donar llum al ressò dels ecos antics que parlen amb la meva veu.” (Mayte Martín)

 21 euros platea | 17 euros amfiteatre
Descomptes:
·25% escolars, alumnes de l'Aula de Teatre, jubilats i carnet blau
·15% grups de 12 persones o més
·15% carnets de: Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Teatre Lliure i Club del Teatre

Info

 • Quan?
  07/05/2022 des de 21:30
 • Categoria

  Concert

 • On?

  Teatre Monumental

 • Organitzador

  Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern