Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escoltar

Xavier Font i Mach

Règim de retribució i dedicació

 

Concepte Règim Retribució anual

Assistència

 

12.960,00€

Biografia, formació i trajectòria política

Nascut a Mataró (1966), veí del Camí de la Serra. Casat i pare de dos fills.

Enginyer Civil – Enginyer Tècnic d’Obres Públiques – Màster Universitari en Prevenció de Riscs Laborals – Postgrau en Enginyeria Municipal i Serveis Municipals – Tècnic competent en Plans d’Autoprotecció nivell Superior.

Vaig estudiar a l’Escola Pia de Santa Anna de Mataró, a la Universitat Politècnica de Catalunya i a la Universitat Catòlica San Antonio de Múrcia.

Després d’uns anys d’experiència en una empresa constructora (Dragados y Construcciones, 1991-1998), l’any 1998 vaig obrir el meu despatx professional a Mataró, REDCIVIL safety engineers, SLPU. Actualment, també, des del 2016 dirigeixo la meva pròpia consultoria en enginyeria CIVIL’S consulting, SLPU.

Exerceixo el càrrec de Degà del Col·legi d’Enginyers d’Obres Públiques de Catalunya (www.enginyerscivils.cat), sóc Patró i membre de la Comissió Permanent de l’Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (ITEC) i sóc Patró de l’Agència de Qualificació dels Professionals de l’Enginyeria (AQPE).

He estat membre de la Comissió de Construcció de la Cambra de Comerç de Barcelona, membre de la Comissió de Seguretat i Salut de la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya i Delegat de Barcelona del Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya.

Militant de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) des de 2008, actualment sóc associat del PDeCAT.

 

Declaració de béns 

Inicial

Declaració d'activitats

Inicial