Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mercat municipal de la plaça de Cuba

Escoltar

Mercat municipal de la plaça de Cuba

El Mercat municipal de la plaça de Cuba va començar la seva activitat a finals del segle XIX, en ple creixement urbanístic de la ciutat, com a mercat no sedentari. L’edifici actual del mercat es va inaugurar l’11 d’abril de 1936 i va ser obra de l’arquitecte Lluís Gallifa Grezner. El mercat es va reformar íntegrament el 2010 per donar resposta a les noves necessitats i els nous hàbits dels consumidors.

El mercat disposa de 36 parades, un supermercat, un aparcament gratuït i d’espais de dinamització que donen servei a les persones usuàries i potencien les relacions socials. Entre els principals serveis trobem l’Espai Joc, on els pares i les mares poden deixar la mainada mentre compren; l’Espai e-Àgora, on es fan xerrades, conferències, cursos i tasts de vins, caves i cerveses; l’aula de cuina, on es pot veure l’elaboració de demostracions de cuina i de postres i la realització de menús de temporada alhora que s’aprofita per adquirir nous coneixements gastronòmics; l’Expo Espai, on es pot gaudir d’exposicions, i l’Espai Demo, on les empreses poden promocionar els seus productes.

El mercat disposa de xarxa wifi, que permet l'accés lliure (gratuït) a Internet fent ús de la tecnologia sense fils, i d’un punt d’informació interactiu, que informa dels serveis i de l’agenda d’activitats del mercat i promociona la ciutat.

Per posar-vos en contacte amb l'Associació de venedors del mercat de la plaça de Cuba:
632 549 824 / mercatcuba@gmail.com

Contacte:

Adreça: plaça de Cuba, 47 08302 Mataró
Tel.: 93 758 24 30
Horari: 

  • Dimarts de 8 a 14 h i de 17 a 20 h
  • Dimecres  de 8 a 14 h i de 17 a 20 h
  • Dijous de 8 a 14 h i de 17 a 20 h
  • Divendres de 8 a 20:30 h
  • Dissabte de 7 a 14:30 h