Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Destaquem

El Servei  d’Ocupació de Mataró (SOM) té com a missió oferir serveis de qualitat orientats a millorar l’ocupabilitat de les persones, augmentant l’ocupació de qualitat i la competitivitat responsable de les empreses, en l’àmbit de l’ocupació, per tal d’assolir un desenvolupament local sostenible.

Volem esdevenir un referent d’innovació i qualitat de l’administració local en la prestació de serveis d’assessorament i formació a les persones i les empreses, posant a les persones al centre de les nostres actuacions.

L’àmbit d’actuació és municipal, tot i que participem en programes d’abast comarcal, nacional i internacional.

Tots els serveis, actuacions o projectes que desenvolupem s’enfoquen en les següents línies d’actuació:

  • Orientació, assessorament i acompanyament en la recerca.
  • Formació adreçada prioritàriament a persones que es troben en situació d’atur i volen millorar la seva qualificació professional.
  • Intermediació laboral entre les empreses i les persones usuàries del Servei que busquen feina.

El SOM forma part de la Xarxa Local d’Ocupació (Xaloc) impulsada per la Diputació de Barcelona  i ofereix a les persones inscrites la possibilitat d'accedir a ofertes de municipis de la província de Barcelona.

 
Encara no ets usuari?  Apunta’t al SOM       Si ja ets usuari: Contacta amb nosaltres
 
 
Bienvenido/da al Servei d'Ocupació de Mataró (SOM). Nuestro principal propósito es trabajar para y con las personas y las empresas del territorio, ofreciendo orientación, formación y acompañamiento a las personas que buscan un empleo de calidad, y asesorando a las empresas que quieren incorporar o desarrollar talento en su organización. Todo ello con un objetivo: hacer más competitiva y atractiva nuestra ciudad.
 
 
 
EMPRESES EN CASTELLÀ 
 

Bienvenido/da al Servei d'Ocupació de Mataró (SOM). Nuestro principal propósito es trabajar para y con las personas y las empresas del territorio; ofreciendo orientación, formación y acompañamiento a las personas que buscan un empleo de calidad, y asesorando a las empresas que quieren incorporar o desarrollar talento en su organización. Todo con un objetivo: hacer más competitiva y atractiva nuestra ciudad.

 

 
 
 

Contacte

Servei d'Ocupació de Mataró (SOM)

Direcció de Promoció Econòmica (a partir de 26 anys)
(equipament accesible)

Carrer de Francisco Herrera, 70 08301 Mataró
93 758 21 31
serveiocupacio@ajmataro.cat

De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h

Ocupació Jove (de 16 a 25 anys)

Centre Cívic Cabot i Barba
(equipament accessible)

Plaça de Miquel Biada, 5 08301 Mataró
93 757 82 41
serveiocupacio@ajmataro.cat

De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h

Notícies