Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Experiències i activitats

Escoltar

Experiències i activitats

De manera complementària a les sessions del programa, els/les  usuaris/es  del Programa Municipal d’Activitat Física participen en diverses activitats  lúdiques, d’aprenentatge i esdeveniments de ciutat com  sortides culturals, Festes i activitats esportives com Caminades,  sessions  dirigides a la Piscina Municipal i  jornades de vela intergeneracional . Així com participació en diferents sessions de pràctiques per als alumnes de CAFE del TecnoCampus.

L’oferta municipal per a la gent gran també es pot trobar en: 

En l’apartat de Gent Gran Activa i de Salut .

Altres centres com:

La Piscina Municipal i al Centre d’Esports  Municipal El Sorrall hi podeu trobar diferents ofertes d’activitats aquàtiques per a  gent gran,  dirigides especialment per  a aquest col·lectiu.

 

Últimes activitats:

Juliol 2022 Sortides i esbarjo:

Casal d’estiu:

Arriba el mes juliol i com sempre la proposta de fer noves activitats per trencar la rutina del curs del Programa d'Activitat Física, és tot un èxit!L'excursió i visita del Parc de Can Muntanyà a Caldes d'Estrac va ser molt ben rebuda igual que la visita a la vila d'Hostalric. Després, per treure la calor del damunt han fet alguna sessió d'aiguagim a la piscina municipal i alguna banyada a les platjes de Mataró.

WhatsApp Image 2022-06-22 at 11.39.04 AM.jpeg 4.jpeg  2.jpeg 1.jpeg

5.jpeg 7.jpeg  8.jpeg

 

21/06/2022 a 10 h, Festa de cloenda del curs 2021-22

Balls i comiat:

Des del Passeig del Callao, al front marítim, alumnes de tots els espais i horaris on impartim les classes del Programa Municipal d’Activitat Física, han fet la festa per acomiadar-se del curs que ha estat bastant amb la línia de la normalitat.

Molta festa, ball i ganes d’activitat! Moltes persones continuaran amb nosaltres amb el casal d’estiu que ens promet sortides, visites i activitats d’aigua.

1.jpeg  2.jpeg  3.jpeg    

 

24/02/2022 a 10 h, Dijous Llarder i Carnestoltes 2022

Caminada i esmorzar:

En un dia especialment assolellat tots els grups han sortit a fer l'activitat a l'aire lliure, al passeig marítim. Un entorn ampli on els alumnes han pogut fer una bona caminada, exercici i un petit "pícnic" per celebrar el dijous llarder amb la consigna de portar la disfressa per a celebrar també el carnestoltes.

Ja teníem ganes d'excursió i festa! Tornen les celebracions de calendari. 😀

1.JPG  2.JPG  3.JPG  4.JPG  5.JPG

 

16/12/2021 a 10 h, Festival de Nadal 2021

Exhibició i balls:

Els alumnes del Programa Municipal d’Activitat Física per a la Gent Gran, avui ens han obsequiat amb una exhibició de balls. Han estat unes actuacions de primeríssima classe!

Amb molta energia i ganes de festa.

Els han fet també un lliurament de diploma i en acabat, un petit refrigeri per acomiadar l’any.

Nadal .1.jpeg     4.jpeg     5.jpeg     6.jpeg     3.jpeg 

 

Juliol 2021 Sortides i aprenentatges:

Casal d’estiu:

Acabat el curs escolar, molts dels alumnes del Programa d’Activitat Física, han continuat venint i  amb un ambient més festiu, han fet el casal d’estiu.

Excursions, visites culturals, passejades i noves experiències durant tot el mes de juliol i amb companyia dels seus monitors i monitores han tingut unes molt bones estones!

Visita guiada a la Nau Gaudí i a la vila romana al Clos arqueològic Torre Llauder, un tastet de navegació guiats per Blaumar, sessió d’aiguagim a la Piscina Municipal, i caminades a l’aire lliure són algunes de les activitats.

Ara toca un merescut descans vocacional.

Nau Gaudí 1.jpeg Torre llauder.jpg  Navegar amb barca.jpeg sessió d'aiguagim.jpeg caminada.jpeg

 

14/07/2020 de 9 a 11 h, itinerari per la ciutat:

Caminada i exercici:

Alumnes del Programa Municipal d'Activitat Física per a la Gent Gran Han fet la primera  activitat presencial post confinament, amb mesures i distanciament.
Juntament amb la seva monitora han fet una caminada per la ciutat, amb sessió d’exercicis inclosa,  aprofitant un bon espai l'aire lliure.

Juliol-2web.png    Juliol-3web.png       

 

 17/06/202 de 9 a 11 h 2021

Sessió d’exercici físic adaptat per a la Gent Gran de Mataró

Els alumnes de 2n Curs del Grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, CAFE , de l’Escola Universitària Tecnocampus, els han preparat una sessió d’exercici físic a les instal·lacions exteriors de la universitat,  al Parc de Salut amb l’objectiu de fer exercici i passar una bona estona.

iaies Tecnocampus 1.jpg  iaies Tecnocampus 2.jpg  iaies Tecnocampus 3.jpg

 

11/02/2021 de 10 a 11 h des de casa:

Celebració i disfresses de dijous llarder:

El col·lectiu de gent gran no s’atura per Carnaval! En les sessions dirigides d’activitat física, ho han fet celebrant el dijous llarder i amb alguna que altre disfressa per a celebrar el carnestoltes. L’equip tècnic de SINTAGMIA junt amb el seu alumnat estan fent les activitats amb disfresses com a guarniment especial.

Podeu veure les sessions que es fan en directe durant tota la setmana des del canal YouTube.
Esport 3 Canal YouTube https://bit.ly/2WnDC7a

1.Marta 4.jpg  Gerson 1.jpg  1.Sarai.jpg  2.Joan.jpg  2.Rut.jpg

Entre totes i tots han fet l'habitual concurs de disfresses entre els diferents grups. Una vampiressa (Rosa Rodriguez - del grup Boet A), una Elfa (Rosa Nuñez - del grup Teresa Maria Roca B), s'han endut el premi individual i la parella de pirates (Casi i Manuel - del grup Teresa Maria Roca B) a la disfressa de grup.
Els premis són un val per a un espectacle per part de la Direcció de Cultura i un val per a un tastet d'aiguagim per part de la Piscina Municipal.

Vampiressa.jpeg  Elfa.jpeg  Pirates.jpeg

 

7 i 8/02/2020 de 9 a 12 h a les Instal·lacions del TecnoCampus:

Mobile Week a Mataró:

Mataró s’adhereix a les activitats de la Mobile Week Catalunya, una iniciativa de Mobile World Capital i l'Ajuntament de Mataró. El fil conductor de les activitats programades és la qualitat de vida i l’envelliment a través de la tecnologia.

Movile Wek 2.jpeg      Movile Wek 3.jpeg       

 

18/12/2020 de 10 a 11.30 h, celebració nadalenca:

MasterClass online:

Exitosa Sessió “nadalenca” des del Poliesportiu Municipal Jaume Parera  per al  Programa Municipal d'Activitat Física per a la Gent Gran. Activitat dirigida en directe on si ha pogut connectar tothom que ha volgut a través del canal:

Esport 3 Canal YouTube https://bit.ly/2WnDC7a

  Festa Nadal3.jpeg