Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajudant/a de carnisseria i xarcuteria

Escoltar

Ajudant/a de carnisseria i xarcuteria

[INSCRIPCIONS TANCADES]

 

Objectius del curs:

  • Adquirir els coneixements teòrics indispensables i avançats per a exercir les professions d'ajudant de carnisser/a la venda al detall.
  • Organitzar correctament les tècniques de venda que es poden aplicar.
  • Presentar els diferents processos que es desenvolupen des de la producció de l'animal fins a l'obtenció de la matèria primera i els diferents productes.
  • Adquirir els coneixements relacionats amb els paràmetres, factors i condicions que tenen lloc durant tota la manipulació de la carn.
  • Preparar i condicionar per a la presentació en safates de les carns per a la seva comercialització respectant les normes bàsiques d'higiene i seguretat en el treball.

 

Dates previstes i horaris del curs: del 23 octubre al 30 de novembre de 2023 - Matins

Total hores: 120 hores

Modalitat: presencial

 

Perfil d'entrada de l'alumnat:

  • Persona inscrita al SOC com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO)
  • Nivell lectoescriptura i idioma mínim per a  poder seguir la formació correctament
  • Interès, motivació i compromís per formar-se i treballar al sector
  • Disponibilitat horària
  • Adquirir el compromís d’iniciar i finalitzar l’acció formativa

 

PROGRAMA FORMATIU

FORMACIÓ PROFESSIONALITZADORA: 80 hores

  • La venda de carn i aviram
  • Higiene dels manipuladors d'aliments
  • Iniciació a la preparació d’elaborats carnis
  • La venda de proximitat i l’atenció al client/a
  • Iniciació a la venda dels productes de xarcuteria

PRÀCTIQUES PROFESSIONALS NO LABORALS A EMPRESA: 40 hores

 

 
Marca DB positiu horitzontal.jpg
 

“Ajut atorgat en el marc dels Plans Locals d’Ocupació 2023 de la Diputació de Barcelona”