Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NextMataró

Magdalenes de carbassa i espècies

Recepta realitzada pel restaurant Som Terra

 
 



Ingredients:

  • 400 gr. de puré de carbassa a temperatura ambient
  • 4 ous
  • 100 gr. d’oli de Gira-sol o d’oliva suau
  • 300 gr. de sucre
  • 250 gr. de farina comú
  • 12 gr. de llevat (en pols)
  • Espècies al gust (canyella, nou moscada, pebre blanc, clau...)
  • Nutella
  • Formatge crema

 

Preparació:

Escalfem el forn amb calor a dalt i a baix a 180ºC.

En un bol batem els ous amb sucre fins que tinguin un aspecte blanquinós.

Afegim l’oli i barregem.

Per una altra banda tamisem la farina amb el llevat, i els afegim a la mescla anterior en petites tandes mentre barregem.

Afegim les espècies al gust i finalment el puré de carbassa.

Un cop tenim tot ben lligat, disposem en un motlle de magdalenes les càpsules i les omplim amb la mescla fins ¾ del motlle.

Per una altra banda, barregem lleugerament la Nutella amb el formatge crema, i disposem d’una culleradeta de la mescla a cada una de les magdalenes.

Posem al forn les magdalenes fins que estiguin cuites.

Un cop fetes, les traiem del forn i deixem refredar sobre una reixa.