Pie de llimona
Recepta realitzada per Uñó

Ingredients cruixent:
- 200 g galetes maria
- 60 g mantega
Ingredients farcit de llimona:
- 397 g llet condensada
- 352 g nata líquida
- 250 g formatge Philadelfia o en crema
- 240 g crema pastissera
- 240 g suc llimona
- 6 fulles de gelatina
Ingredients merenga:
- 100 g clares
- 160 g sucre
Elaboració del cruixent:
Es trituren les galetes i es barreja amb la mantega pomada. Es posa sobre un full de silicona i s’enforna a 180º C durant 10 minuts.
Elaboració del farcit de llimona:
Es posen les fulles de gelatina en remull amb aigua freda, es barregen els cinc primers ingredients amb una batedora, es colen les fulles de gelatina i es desfan al microones amb una mica de nata líquida fins que estiguin una mica calentes. Es lliga la barreja i es posa dintre d’un motlle. Es congela.
Elaboració merenga:
S’escalfa al bany maria fins que arribi a 45ºC. Es posa dins la batedora i es munta fins que quedi una merenga consistent.
Acabat:
Es fa una base amb el cruixent de galeta i a sobre s’hi posa el farcit de llimona i formatge.
Una vegada fred es posa la merenga per sobre, es flameja i es decora al gust.